Iubirile lui Florin Piersic!

Florin Piersic - piersicanatorok

Iubirile lui Florin Piersic! Astăzi, marele actor și om de teatru împlinește 81 de ani. Când pui Florin Piersic, spui, fără doar și poate, cel mai iubit actor român al tuturor timpurilor. Spui omul pe care l-ai asculta cu gura căscată zeci de ore în neștire. Când spui Piersic, spui Don Juan în toată puterea cuvântului.

De-a lungul timpul s-au scris mii de rânduri despre iubirile și aventurile lui Florin Piersic. Cu toate acestea, doar 3 femei se pot mândri cu faptul că au fost și soțiile sale: Tatiana Iekel (83 de ani), Anna Széles (73 de ani) şi Anna Torok (actuala soție).

Pe Tatiana a cunoscut-o la Paris, în anul 1958. Apoi, peste doi ani de amor intens, cei doi și-au unit destinele. În anul 1984, căsnicia s-a rupt.

”E un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a spus, Tatiana Iekel despre Florin Piersic.

Apoi, după despărțirea de Tatiana, cunoscutul actor a întâlnit-o pe Otilia Barbath, iar idila celor doi s-a terminat prost, Piersic a înșelat-o pe aceasta cu o student la Teatru – Gabriela Vlad.

Următoarea femeie din viața lui Florin Piersic a fost Anna Szeles, pe care acesta a întâlnit-o într-un autobuz, iar în 1975 s-au căsătorit, urmând ca un an mai târziu să vină pe lume fiul lor, Daniel.

9 ani mai târziu, Piersic și Szeles divorțează. Actrița se mută în Ungaria cu tot cu fiul ei. Se pare că unul dintre motivele despărțirii a fost iar infidelitatea lui Florin. Acesta și-a reluat pentru o scurtă perioadă de timp, când era căsătorit, relația cu Gabriela Vlad, până când ea s-a mutat în Israel.

În timpul căsătoriei cu Szeles, Piersic a mai căzut în păcat cu cunoscuta cântăreață Angela Similea, de care actorul s-a îndrăgostit nebunește, idila lor începând la finele anilor ‘70.

”Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Széles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a declarat Piersic la mult timp după despărițirea de Similea, petrecută la începutul anilor ’90.

În 1993,  Florin Piersic s-a căsătorit cu contabila Anna Torok. El a cunoscut-o pe aceasta în 1986 într-un avion.

Relația celor doi a fost uan de durată, aceștia fiind căsătoriți și în prezent.

Sursă foto: apropotv.ro

Citește continuarea pe evz.ro

Florin Piersic - fericire femei 150x150Citeste si: De ce femeile mizează mai ușor fericirea?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.