Florinela Georgescu, ANM: ”Weekend cu ploi, mai ales pe sudul țării”

ploi - sky colorful umbrella

Florinela Georgescu, ANM: ”Weekend cu ploi, mai ales pe sudul țării”. Luna mai și capriciile ei meteo nu se dezmint nici în acest weekend. Din nou, umbrelele vor fi un accesoriu necesar pentru cei din sudul țării, ploile fiind prognozate pe tot parcursul acestor 2 zile.

Invitată la Perfect Imperfect, direct de la sediul ANM, directorul executiv, Florinela Georgescu, ne-a oferit o prognoză detaliată a weekend-ului și a primei zile din săptămâna viitoare:

”Un weekend cu ușoară instabilitate. Din nou așteptăm în orele după amiezelor, averse însoțite de descărcări electrice, mai ales în zonele de deal și de munte a Carpaților Meridionali, din jumătatea de sud.  Același tablou și pentru următoarele două zile, de luni instabilitatea se mută pe est, în Moldova, Carpații Orientali, zona centrală a țării.

Citește și: Fiica lui Michael Jackson, Paris, poză topless pe Instagram

Semnalul este că și ploile care vor fi luni vor fi slabe cantitativ, dar ne apropiem de sezonul de vară și atunci nu trebuie să excludem niciodată posibilitatea ca pe arii restrânse ploile să aibă caracter torențial.
Pe de altă parte a fost o pauză în precipitații, pe partea de est, deci noile ploi. În zona litoralului va fi în general frumoasă, dar încă persistă temperaturile mai scăzute, maximele vor fi în jurul a 20 de grade, cu unele înnorări, condițiile de ploaie foarte reduse. Aceleași temperaturi ridicate vor rămâne pe partea de sud a țării, unde în acest weekend se așteaptă și 26 – 27 de grade”.

Photo via Visualhunt

ploi - artsafari 150x150Citește și: Art Safari București – omagiu lui Ștefan Luchian

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.