Florinela Georgescu: ”Weekend cald dar și cu ploi de vară”

Florinela Georgescu - soare

Florinela Georgescu: ”Weekend cald dar și cu ploi de vară Luna mai nu se dezminte nici în acest weekend, va fi la fel de capricioasă din punct de vedere meteo, aducând și temperaturi ridicate, de 27 – 28 de grade, dar și ploi de vară, zgomotoase.

Într-o intervenție telefonică la Perfect Imperfect, Directorul Executiv ANM, Florinela Georgescu, ne-a vorbit despre ce ne așteaptă zilele următoare:

Citește și: METEO – Vremea rămâne capricioasă în următoarele 2 săptămâni

Am și vești bune, referitoare la valorile de temperatură, aflate în creștere. În sud posibil să avem 27 – 28 de grade, inclusiv la București. Și duminică, dar mai degrabă în Oltenia. În schimb, instabilitatea rămâne accentuată. Așteptăm averse, descărcări electrice, vânt, mai frecvente pe partea de vest, nord-vest, centru, deal și munte, dar nu sunt excluse nici în restul teritoriului.
Ploile, pentru partea de sud, vor fi de scurtă durată, deci este posibil să avem și ore cu destul de mult soare. Pentru duminică, chiar dacă la nivelul țării vor fi mai puține ploi, nu vor fi excluse, și crește probabilitatea ca acestea să apară și la nivelul sudului, inclusiv în București.”

Photo via Visual Hunt

Florinela Georgescu - anamariabranza 150x150Citește și: Ana Maria Brânză: ”Cauza de la Semimaraton mă motivează”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.