Rețeta zilei – brânzoaice la cuptor, micul dejun autentic românesc!

rețeta - Screenshot 2

Rețeta zilei – brânzoaice la cuptor, micul dejun autentic românesc! Ce poate fi mai bun într-o dimineață geroasă de iarnă decât niște brânzoaice aburinde, delicioase, care să ne încălzească sufletele?

Ingrediente: 

  • Brânză de vaci – 200 g
  • Zahăr – 3 linguri
  • Smântână – 150 g
  • Ouă – 2
  • Griș – 3 linguri
  • Unt – 30 g
  • Praf de copt
  • Zahăr vanilat
  • Sare

Citește și: Rețeta zilei – trandafiri din lasagna

Mod preparare:

Puneți brânza într-un bol și pasați-o cu furculița. Adăugați ouăle, untul topit în prealabil și smântâna, amestecați foarte bine. Într-un bol separat amestecați zahărul, zahărul vanilat, grișul, praful de copt și sarea. Adăugați ingredientele uscate în brânză, amestecați și lăsați copoziția obținută să se odihnească 10 minute, grișul trebuie să se umfle.

Ungeți cu ulei formele rotunde de silicon (pentru brioșe ). Umpleți 2/3 din volumul formelor cu aluat. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180℃, timp de 25 minute, până devin aurii. Poftă bună!

Sursă foto & rețetă: Savuros.info

rețeta - Screenshot 1 90x90Citește și: Rețeta zilei – omletă din albuș de ou

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.