Rețeta zilei – Paste cu sos Alfredo și conopidă

rețeta - pastealfredo 1024x576

Rețeta zilei – Paste cu sos Alfredo și conopidă. Vrei să dai pastelor tale o interpretare care să dea pe spate toți invitații? Atunci te invităm să încerci rețeta de azi, o combinație între conopidă, atât de iubitul sos Alfredo și tagliatelle.

Ingrediente

Conopidă – 1 căpățână

Lapte – 1 cană

Unt – 2 lingurițe

Usturoi – 1 cățel

Sare

Piper

Tagliatelle

Citește și: Rețeta zilei – omletă de Tofu

Mod preparare: 

Punem conopida la fiert. După ce s-a fiert suficient, luăm bucățile și le pun în mixer, alături de o cană de lapte, 2 lingurițe de unt, usturoi, sare și piper. Mixăm până când obținem consistența unui sos. Acesta îl turnăm apoi peste tagliatellele deja fierte. Pentru a da și mai multă savoare pastelor, putem rade și un pic de brânză peste ele și să punem și pătrunjel. Pe cât de scurtă rețeta, pe atât de repede se prepară. Poftă bună!

rețeta - paineusturoi 150x150Citește și: Rețeta zilei – pâine cu brânză și usturoi

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.