Cum poate învaţă copilul tău fotbal şi engleză în acelaşi timp

fotbal şi engleză - fotbal   i englez   1011x1024

Cum poate învăţa copilul tău fotbal şi engleză în acelaşi timp. Singura scoala de fotbal britanica din Romania isi continua activitatea cu succes si pregateste sesiunea de toamna pentru copiii din Bucuresti. British Football School a creat un concept unic, prin care copiii invata tehnici de fotbal, se distreaza si invata limba engleza in acelasi timp.

Satisfactia parintilor si rezultatele remarcabile obtinute de cei mici dupa primele antrenamente au determinat conducerea British Football School sa organizeze o noua sesiune de fotbal si engleza pentru copii.

Unde va avea loc urmatoaręa scoala de vacanta?

Localizat în nordul Bucureștiului, campusul Questfield, format din 3200 de mp de spațiu construit și 4000 de mp de spațiu verde, este dotat cu sală de mese, 4 spații de joacă, bază sportivă cu un teren de sport de 600 mp, piscină încălzită, o sală de sport și școala propriu-zisă. Intr-un astfel de loc isi vor petrece timpul copiii, sub atenta coordonare a echipei British Football School.

fotbal şi engleză - British Football School 1024x575 1024x575

Scoala este pregatita pentru copiii de orice nivel, iar tabăra de antrenament își propune să combine distracția și învățatul prin fotbal. Sesiunile de instruire încorporează jocuri rapide amuzante, care oferă copilului șansa de a se bucura de experiența supremă de tabără de fotbal, indiferent de pregătirea pe care o are.

Ne asigurăm că toți copiii vor avea o experiență fantastică jucând fotbal, învățând jocuri și lucruri noi, întâlnind noi prieteni și având parte de multă distracție făcând asta. Toți copiii care participă la curs vor primi un kit Școala de Fotbal Britanic!

Pentru parintii care vor sa testeze abilitatiile si interesul copiilor, Scoala Britanică De Fotbal ii invita pe cei mici, joi 24 Octombrie, să ia parte la o zi de antrenament de fotbal GRATUIT la Școala Aletheea, susținută de un fost antrenor al FC Manchester City.

Valabil pentru băieți și fete cu vârsta între 5 și 9 ani, de orice nivel profesional, antrenamentul combină distracția și practicarea limbii engleză prin fotbal. Sesiunea de antrenament îmbină jocuri rapide și amuzante care le oferă copiilor ocazia de a învăța lucruri noi, a-și face prieteni și a se distra intr-un timp scurt

Citeste continaurea aici: Showbizreport

Foto: kilekuplaw.com

fotbal şi engleză - FB IMG 1476820719923 150x150Citeste si: Când puiul este bolnav

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.