Fotografia de nuntă PERFECTĂ chiar există !

fotografia de nuntă - Screenshot 87

Articol scris de Ionuț Iancu. Fotografia de nuntă PERFECTĂ chiar există ! Ca să cităm din deja celebră reclamă a Mihaelei Rădulescu, da, fotografiatul este, cel puţin pentru mine, una din puţinele mari plăceri. Şi de când sunt şi posesorul unei camere foto profesioniste, pot să spun că acord o mare parte din timpul meu liber acestei plăceri. Iar pentru cine mă are pe Facebook la prieteni deja nu cred că vorbim de o surpriză.

De unde pasiunea pentru fotografiat? Cred că fotografiile sunt cel mai frumos mod de a ţine timpul în loc, de a da acel aer de nemurire unor momente frumoase, fericite din viaţa ta, dar nu numai. De aici şi obiceiul pe care mi l-am format, de a avea în permanenţă aparatul foto la mine şi dacă prind ceva ce consider că merită să rămână pentru viitor, atunci imediat fotograful din mine intră în acţiune. Am avut astfel ocazia să surprind niște apusuri superbe, dar și niște peisaje deosebite pe oriunde am fost. Și fiecare fotografie pe care o făceam și apoi o prelucram pentru a o oferi publicului mă făcea să mă simt tare mândru.

Să ne înţelegem bine, fanatismul meu a mers până într-acolo încât prin septembrie anul trecut am stat aproape 2 ore în ploaie, în Cişmigiu, ca să surprind într-o poză o picătură de ploaie perfectă, ce tocmai se pregătea să cadă de pe o frunză. Dar experiența care cu adevărat spune povestea pasiunii mele pentru fotografie o am de la nunta surorii mele. Unde eram atât de mândru de noul meu aparat de fotografiat, care,  între noi fie vorba, nu era cine știe ce mare piesă, încât am făcut pe fotograful personal al mirilor la cununia lor civilă. Prima mea sesiune gen „fotografia de nuntă„

Și dă-i și pozează și dă-i și luptă, ce să mai, mă simțeam un profesionist între amatori, un zeu între muritori. A trecut ziua nunții, am dus filmele la developat, unde, șoc, din sutele de fotografii am aflat că au putut fi developate doar 2, căci restul fuseseră expuse și arse :)) ))

Râd eu acum, dar ar fi trebuit să vedeți fețele mirilor la acel moment. Noroc că au avut printre invitați și fotografi amatori și astfel au avut totuși niște poze de nuntă frumoase. Ceea ce încerc să vă spun aici este că dacă aveți evenimente și doriți să aveți o amintire cât mai frumoasă de la ele, alegeți să mergeți pe mâna profesioniștilor și nu veți regreta. Sau să aveți noroc precum doi miri din Hong Kong, ce au fost suprinși cu drona de un fotograf, ce a obținut astfel fotografia de nuntă perfectă.

Sursă foto: aici

fotografia de nuntă - 14542674 336135056733981 1913246249 n 150x150Citeste si: Astăzi m-am trezit mai obosită ca niciodată

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.