15 fotografii cu COPII care te vor face sa RAZI în hohote!

fotografii cu copii - 789605 900 1446199043sem262 15
Galerie Foto

15 fotografii cu COPII care te vor face sa RAZI în hohote! Ce e mai savuros decât râsul de copil?  O serie de fotografii cu cu copii râzând! Terapie pentru zile grele. De ce este important să îți vezi copilul râzând?  Pentru simplul motiv că viața este mai simplă așa, cu ei, micii umoriști ai zilei. Ce faci când pe tine te apucă plânsul și copilul te vede și izbucnește în râs? Vei și tu, indiferent de cât de grea ți-a fost ziua.

„Râsul reprezintă o etapă importantă a dezvoltării intelectului copilului. El este suficient de dezvoltat şi are anumite structuri cerebrale care reuşesc să îl facă să recunoască situaţiile umoristice şi să reacţioneze la ele. Simţul umorului la copii sau cascadele de ras care umplu casă de veselie au mai multe roluri în dezvoltarea acestuia:

  • crește imunitatea;
  • reprezintă modul prin care îşi manifestă iubirea faţă de cei dragi şi în care reuşeşte să unească întreagă familie
  • este semn de sănătate psihologică şi de dezvoltare mentală
  • mod de relaxare şi calmare (în reprizele de ras corpul este în continuă schimbare, în principal în sensul relaxării totale a organismului; atunci se elimina enodrfine şi serotonină din creier, hormoni ai plăceri şi ai bunedispozitii
  • are rol antidepresiv

Hohotele de ras ale copiilor pot să survină şi în urma unei simple jucării care ţopăie sau a unui gest amuzant al tău, că atunci când te îndrepţi spre el să îl strângi în braţe sau ieşi de după uşa strigând „cucu-bau”. Copiii rad chiar şi la situaţii mai puţin amuzante, unele chiar periculoase, că de exemplu când un bebeluş cade sau când rămâne blocat într-o anumită jucărie sau poziţie, scrie Copilul.ro

Citeste si : Topul IMAGINILOR cate te scot din depresie! Râzi cu lacrimi

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.