Fotografiile anului 2016!

fotografiile - obamaclinton

Fotografiile anului 2016! Ca la fiecare final de an, agenția France Press a selectat cele mai puternice imagini ale anului ce tocmai se pregătește de final. Pentru 2016, agenția de presă a selectat nu mai puțin de 130 de imagini, toate de la evenimentele care au marcat decisiv această perioadă.

Fotoreporterii AFP au fost prezenţi la proteste, atentate, întruniri politice, conflicte armate, festivaluri, congrese, evenimente care s-au petrecut în toate colţurile lumii.

Un motociclist din Brazilia nu pleacă niciodată de acasă fără motanul sau de 12 ani Chiquinho. Această fotografie a fost făcută în iunie, în Rio.

fotografiile - pisicamotociclist

 

Zeci de mii de oameni urmăresc finală Euro 2016 pe un ecran uriaş, în piaţă Turnului Eiffel. Aici este surprins momentul în care portughezul Cristiano Ronaldo este scos pe targă de pe teren.

fotografiile - paris

Voluntarii sirieni salvează oameni acoperiţi de moloz, după bombardamentele din Alep. Această imagine surprinde momentul în care este scos la suprafaţă un copil plin de sânge, care plânge îngrozit.

fotografiile - copilsange

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.