Frumoasa și Bestia homosexuală

frumoasa și bestia - frumoasasibestia

Articol scris de Ionuț Iancu Frumoasa și Bestia homosexuală. Se dă următoarea știre: „Coaliţia pentru Familie strânge semnături pentru boicotarea filmului „Frumoasa şi Bestia” şi le cere românilor să facă presiuni asupra instituţiilor guvernamentale pentru a interzice difuzarea lungmetrajului.„

Stăm, citim, iar mulți dintre noi probabil vor începe să râdă. Alții au început să vorbească deja despre cum România se întoarce în întunericul Evului Mediu, cum Biserica și Coaliția pentru familie nu fac altceva decât să îi țină pe oameni în necunoaștere, să le răpească bucuria libertății sexuale totale, a unei educații fără limite pentru copiii lor.

Să răspundem, totuși, și la întrebarea: „De ce cere Coaliția pentru Familie„ boicotarea și interzicerea frumoasei povești a copilăriei noastre, „Frumoasa și Bestia„? Pentru că, pentru prima  dată în istoria ecranizării producției Disney, avem parte de un personaj…homosexual. Și atunci se naște o întrebare: Este chiar atât de greșită inițiativa Coaliției pentru Familie?

Citește și: Aveți niște adevăr?

Eu cred că nu! Aici nu vorbim despre drepturile și libertățile minorităților sexuale, vorbim despre ce le oferim copiilor noștri ca și exemplu de viață, ca model de educație. În ideea unei corectitudini politice se ajunge la niște situații care pot deveni cu adevărat grotești. Sunt oare atât de aproape pe cât pare acele momente în care vom afla că lupul o viola pe Scufița Roșie și că Alba ca Zăpada era adepta unor veritabile orgii cu cei 7 pitici. Noi ca noi, dar ce facem cu cei mici?

Asta cred eu că încearcă să facă Coaliția pentru Familie în ceea ce privește filmul „Frumoasa și Bestia„. Și face bine. Trăim și așa într-o societate ce pare din ce în ce mai dispusă să renunțe la valorile tradiționale care au fundamentat existența noastre din vremuri imemoriale. Și lipsa unor valori morale se vede deja în atitudinea și comportamentul copiilor de la vârste la care noi nici nu știam că există un alt univers decât cel al jocurilor copilăriei noastre. Și ar trebui să înțelegem că periclitând acest viitor, ne punem sub semnul întrebării chiar viitorul nostru ca neam.

Da, știu, trăim vremuri în care trebuie să facem față unei ofensive extrem de puternice a unor pseudovalori construite în jurul unor minorități. Noua regulă este că minoritatea decide. Dar oare vom fi în stare ca, dacă pe noi nu am fost în stare să ne protejăm, măcar să ne protejăm copiii?

Sursă foto:

frumoasa și bestia - cristinatunegaru 150x150Citeste si: Cristina Tunegaru, tânăra care s-a luat la trântă cu Eminescu!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.