Fudulia NU salveaza Romania! Baconschi si „electricitatea erotica”.

- baconschi chirias de lux pe banii statului 180228401

  M-am trezit ca vorbeam singura. De luni. Teodor. Teodor Baconschi si „electricitea erotica„. Cum? Oare ce bea dimineata? Stiti  recomandarea nutritionistilor. Sa utilizam apa plata, usor incalzita si cu un strop de lamaie. Asa poate mai dispare si din greata asta superioara pe care pare ca o afiseaza personajul in ultima perioada.

Fudulia NU salveaza Romania!- baconschi chirias de lux pe banii statului 18022840

foto: jurnalul.ro

T. Baconschi(FB): „Am văzut fotografia unei doamne cu Hagi. Comentariul, previzibil, anunța ”o legendă a fotbalului românesc” etc. Cum nu sunt femeie, mă întreb și eu: legendele astea au electricitate erotică sau sunt ca poza cu ursul împăiat, pe vremuri, la Sinaia ? :)))” - 11825893 10153477589359174 5977144005436058331 nfoto: Facebook

Am savurat si reactia lui Chinezu pe blog :„Domnule Baconschi, dacă Hagi este un urs împăiat, dumneavoastră sunteți un popândău ferchezuit”

Si cum nu ma pot abtine, va scriu dintr-o dorinta sincera.  Vreau sa ma lamuriti personal. Observ ca aveti curiozitati. Nu prea pricep ce e cu electricitatea erotica. Va rog sa ma luminati. Unde anume va atinge? Ca ati sarit ca ars, de saracul „urs”(stupida comparatie) nici n-a avut timp sa se bucure. Ce vi s-a nazarit asa?  V-am urmarit de-alungul timpului si observ ca ati devenit cu timpul tafnos si nu pricep de ce. Cu cine va certati?

„T.Baconschi (FB): Un domn puțin informat mă întreba – luându-mă așa, mai de sus: CE AM FĂCUT EU PENTRU ROMÂNIA ? Chiar, cum se măsoară ce facem pentru noi toți, pentru țară, pentru națiune ?”

Pot sa va raspund? De ce va intreaba lumea ce ati facut pentru Romania? Nu e simplu? Oamenii nu stiu. Ei nu stiu cat de greu va era la Paris, cata frustrate electrica ati avut cand mergeati la partid. Zi de zi. Iarna, vara, farmec! Luni, marti, sambata, farmec! Nimeni n-a stiut ce era in sufletul sensibil al dvs.

Lucram cu marfa clientului, stimate domn. Ce altceva ati mai facut? Ma iertati, spre deosebire de dumnevoastra, memoria mea e marunta. Nu retin detaliile!

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.