Dacă vezi un fular legat de copac, iată ce înseamnă!

fular legat - fular

Dacă vezi un fular legat de copac, iată ce înseamnă!Cel mai frumos lucru în viață asta este să dăruiești. Imaginează-ți că te trezești într-o zi  fără nimic din ce ai reușit să strângi în această viață. Ți-ar plăcea ca un alt om să îți dea o mână de ajutor? Dacă da, atunci este bine să știi cum poți ajuta fără să aștepți nimic în schimb. Ai o eșarfă/fular  în casă pe care nu o mai folosești? Ea ar putea să țină de cald unui om care se află într-o situație dificilă.

Dacă vezi un fular legatde copac, iată ce înseamnă! În mai multe ţări se obişnuieşte ca oamenii care nu mai au nevoie de anumite haine şi accesorii să îmbrace copacii cu ele pentru ca cei care nu au un adăpost să le poate folosi.

În America, de exemplu, eşarfele/ fularele vechi legate în jurul copacilor sunt cadouri pentru cei nevoiaşi care cu siguranţă le vor găsi utile. Pentru ei chiar o eşarfă / fular , îi pot face să treacă peste anotimpul rece. Trendul este destul de vechi în SUA şi a început în statul Indiana.

Şcoli, biserici şi diferite organizaţii respectă această tradiţie ca la începutul iernii să se împodobească copacii cu eşarfe/fulare pentru cei nevoiaşi.

Sursa: De Stiut

Foto: Pinterest

fular legat - s  punul tricolor 150x150Citeste si: O constănțeancă a inventat săpunul tricolor

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.