Gabriel Cotabiţă s-a CĂSĂTORIT!

gabriel cotabiţă - cotabita

Gabriel Cotabiţă s-a CĂSĂTORIT! Fericitul eveniment a avut loc joi, cu Alina, femeia care i-a fost alături în ultimii cinci ani, presăraţi şi cu momente extrem de grele. Gabriel Cotabiță și Alina au spus „Da” în faţă ofiţerului de Stare Civilă, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezente doar familiile celor doi.

Proaspătă doamna Cotabiţă a recunoscut că acesta a fost cel mai emoţionant moment din viaţă ei. „Am avut emoţii, încă mai am. Eu sunt emoţionată şi pentru el. Asta a făcut, după ce s-a trezit din respectivă comă. Momentul în care mi-a dat inelul de logodnă a fost în decembrie, de ziua mea. L-am întrebat de trei ori dacă e sigur. (…) Cred că orice declaraţie pe care o face, fără să fie pompoasă, e importantă. Un simplu «Te iubesc», «Vreau să-mi fi alături» spune. Mă surprinde cu drăgălăşenia lui, cu iubire, cu tandreţe, cu o floare din când în când”, a mărturisit, Alina, soţia lui Gabriel Cotabiţă, la „Acces direct”.

„Nu sunt emoţionat, aşa sunt eu. Eram convins că o să spună «Da», aşa că nu am avut emoţii. În cinci ani de când ne cunoaştem a reuşit să-mi fie alături în momente grele, nu am avut niciodată parte de reproşuri, nu ne plictisim unul de celălalt (…). Eu mă plictiseam foarte uşor”, a declarat atistul în cadrul aceleiaşi emisiuni TV.

Citeşte şi continuarea: Romaniatv.net

Foto: mediartv1.freenode.ro

gabriel cotabiţă - 14364734 1779012842346110 5541508230530820679 n 150x150Citeste si: Dacă nu mă admiri, lasă-mă în pace!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.