MET Gala 2018 – evenimentul care a înfuriat lumea catolică!

Met Gala - rihanna met gala 955761414 1525782677 1024x682

MET Gala 2018 – evenimentul care a înfuriat lumea catolică! Tema din acest an pentru evenimentul organizat de Metropolitan Museum of Art a fost: ”Moda și imaginația catolică”, încercând astfel să scoată în evidență înfluența religiei catolice asupra vestimentației.

Met Gala - greta gerwig met gala 955841468 1525783016 1024x683

Iar vedetele nu s-au lăsat mai prejos și au venit toate îmbrăcate pentru a respecta tema. În timp ce unii oaspeți au fost mai discreți și s-au mulțumit doar să poate cruci sau bijuterii ornamentate conform temei, alte vedete au mers dincolo de așteptări cu ținutele. Rihanna (Riri nu avea cum să lipsească) a purtat haine de papă, cu mitră cu tot, Greta Gerwig a purtat un costum de călugăriță iar Ariana Grande a purtat haine pe care era pictată Capela Sixtină și blitzurile fotografilor de la Met Gala nu s-au mai oprit.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Prințul Louis, primele fotografii!

Met Gala - zendaya met gala 955785832 1525783042 1024x689

Numai că reacția din spațiul public și virtual nu a fost chiar cea așteptată. Lumea s-a decalrat revoltată de faptul că o religie, credința unor oameni este folosită ca motiv de prezentare de modă și de luat în râs, mai ales că au fost folosite și simboluri religioase. Susținerea pentru Met Gala a venit tocmai de acolo de unde puțină lume se aștepta: chiar de la Biserica Catolică, care, prin vocea Cardinalului Timothy Dolan, prezent și el la eveniment: „Biserica Catolică și imaginația catolică, tema acestui eveniment, vorbesc ambele despre 3 lucruri: adevăr, Dumnezeire și frumusețe. De aceea ne veți regăsi pe noi în artă, cultură, muzică  și, da, chiar și modă”.

Sursă foto: Harpers Bazaar

Met Gala - rihannalenjerie 90x90Citește și: Rihanna își lansează propria colecție de lenjerie intimă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.