Gânduri de toamnă. Şi-am stat o clipă…

gânduri de toamnă - POMELO 20150222145116 save 674x1024

Gânduri de toamnă. Şi-am stat o clipă şi-am cugetat. Vântul mi se juca în par şi era noapte! Lumina clară de dimineață și parfum de cafea. Şi-am stat o clipă şi-am cugetat că toate astea ne sunt date spre trăire…cu un sens. Că n’avea cum pe harta vieţii să trecem prin bune şi rele, far’ de scop. Viața-i Perfect Imperfectă!

Cred în viaţa cu un sens, un fir, un target şi-un final. Toamna asta trebuie să ne scoată sufletele din amorţire. Toamna asta trebuie ne fie ghid. Să mai uităm de lupte de orgolii, să mai uităm de alţii şi să ne întoarcem la noi. Bunătatea nu se demodează niciodată!
Toamna asta o să ne aducă… după suflet. Cât am iubit, cât am urat, cât am iertat?  Toamna asta nu e despre iubiri care se-mpiedică la prima ploaie. E despre must de dragoste…din ăla pur! E despre etape depăşite, ca un examen al vieţii. Iubirea se testează, se simte, se duce mai departe. Iubirea e mai profundă toamna, te face să te uiți cu atenția unui pragmatic la toate clipele frumoase de peste vară. Vei alege să păstrezi în suflet doar câteva clipe. Un film al trecerii timpului de la răsărit, la amurg, când vara îți lăsa senzașia că nu se termină vreodată! Dacă am avea mai mult timp…

Îți încolțește un surâs în colțul gurii și te predai complet anotimpului cromat. Toamna asta înseamnă  mai puțină frică și mai mult vis. Fie, toamna asta înseamnă și mai mult somn, căci diminețile îmbrăcate sumar în ceață… te fac să te ascunzi în cearceafuri, ca un copil care nu vrea să se desprindă de pieptul mamei.  „E toamnă, e fosnet, e somn… Copacii, pe strada, ofteaza; E tuse, e planset, e gol… Si-i frig, si bureaza.” ( George Bacovia) Îmbrățișați-vă mult!

Frunze căzute, miros de ploaie măruntă şi planuri măreţe. Toamna asta e despre răbdare,  gânduri şi oameni frumoşi. Bunătatea nu se cumpără, bunătatea e în noi. Caută bine şi acţionează înţelept. Eşti.. ceea ce gândeşti şi faci!

Toamna asta este magică!  Toamna, al anului ultim, cel mai frumos surâs.(W. Brynt)

 

gânduri de toamnă - FEMEIE 768x432 150x150Citeste si: FEMEIE, ești nebună, dă-te jos din turn ! 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.