Gelozia pentru TRUP și SUFLET

gelozia - 14555593 337708323243321 1352650668 n

Articol scris de Elisabeta Pancea. Gelozia pentru TRUP și SUFLET. Comunicarea, sinceritatea, acceptarea şi sprijinul necondiţionat sunt unii din factorii importanţi care influenţează relaţia de cuplu.
Comunicând sincer sentimentele, stările plăcute sau mai puţin plăcute şi acceptându-le pe ale omului cu care împarţi, impropriu spus, viaţa, ajungi în punctul în care vei fi sprijinit în unele situaţii fără să mai soliciţi ajutor.
Dar ce te faci când observi că aceste metode de obţinere a relaţiei ideale lipsesc? Când un bărbat de succes are alături o femeie slabă, lipsită de încredere, sau când o femeie frumoasă şi inteligentă urmează calea unui bărbat gelos şi ignorant, ce se alege de relaţie? Şi cel mai rău caz, când un bărbat de succes, plin de sine şi gelos, trăieşte alături de o femeie frumoasă, inteligentă şi puternică, şi în loc de cuplul de succes se ajunge la concurenţă, unde mai duce drumul celor doi?
Bărbaţii de succes nu vor şti ce să facă alături de o femeie slabă, nu vor avea sprijin şi vor renunța la funcţia care îi solicită, în favoarea familiei, sau invers.
Femeile frumoase şi inteligente vor ajunge să cedeze şi să nu mai aibă grijă de ele, devenind şi ele ignorante, sau vor renunța la bărbatul gelos, urmându-şi calea singure, decât să se întoarcă de unde au plecat de dragul unui bărbat.
Ultima categorie e cel mai greu de înţeles. Familia perfectă, ar zice majoritatea, pentru că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică.
Însă, când e şi frumoasă şi deşteaptă şi puternică, va ajunge, mai devreme sau mai târziu, la succes. Ambiţia nu o va lasă să renunţe, iar bărbatul nu va fi deloc încântat de succesul ei, mai ales când o ajută şi frumuseţea. Şi ştiu cum e să ai lângă ţine un bărbat care nu acceptă ca cei din jur să te admire. E îngrozitor să vezi femei ce îşi acoperă capul cu un batic, se îmbracă doar în pantaloni lungi şi bluze fără decolteu sau vreun imprimeu care să atragă atenţia, pantofi fără toc şi mai au puţin și îşi pun cenuşă în cap. Să fim înţeleşi, nu şi-au pus încă, pentru că ar atrage atenţia, deşi în mod negativ, dar asta nu ar conta pentru el, tot s-ar uita lumea după ea.
Şi aşa ajung femeile să depindă de bărbaţii de succes…sau de gelozia lor. Sau se despart şi fiecare merge pe drumul lui, fără să înţeleagă că gelozia şi lipsa încrederii nu aduc nimic bun.

Sursă foto: Unica.ro

gelozia - dsc06148 f 768x576 150x150Citeste si: S-a mai dus o vară. Fără EA

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.