George Clooney a devenit tată de gemeni

Clooney - clooney 1024x683

George Clooney a devenit tată de gemeni. Unul din cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, unul din cei care, cu ani buni în urmă spunea că nu se va căsători și nu va fi tată, George Clooney este, de ieri, mândrul părinte a doi gemeni.

”În această dimineață, Amal și George Clooney le-au urat bun venit în viața lor Ellei și lui Alexander Clooney. Ella, Alexander și Amal sunt bine, sănătoși și fericiți.” a fost prima declarație oficială a cuplului, transmisă către CNN. ”George este sedat  și se va recupera în câteva zile”, a fost gluma strecurată în comunicatul oficial.

Citește și: Rămâi tânăr!

Pentru actorul de 56 de ani, acesta este prima dată când devine tată, dar, dincolo de stilul amuzant în care privește această schimbare din viața sa, cu replici în genul: „Partea mea favorită este, acum, că toți prietenii mei de aceeași vârstă, au trecut deja prin asta. Copiii lor sunt mari, la colegiu, și acum râd de mine”, Clooney abia așteaptă să trăiască din plin această experiență de a fi tată: ”Suntem foarte fericiți, entuziasmați. Va fi o aventură pe care am primit-o cu brațele deschise”.

Photo credit: The White House via Visual hunt

Clooney - giphy 2 150x150Citește și: Heidi Klum lansează o colecție de haine de lux

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.