George Clooney, mai bogat cu un miliard de dolari

Clooney - george clooney

George Clooney, mai bogat cu un miliard de dolari. Averea actorului, deloc de neglijat, s-a mai mprit cu un miliard de dolari, după ce Clooney a vândut compania producătoare de tequila Casamigos, fondată de el împreună cu doi prieteni. Cumpărător este gigantul britanic al băuturilor, Diageo.

Diageo, care deține și alte branduri celebre precum Johnnie Walker, Smirnoff și Guinness, a declarat că suma inițială de vânzare a fost de 700 de milioane de dolari, la care se vor adăuga alte 300 de milioane de dolari în decurs de 10 ani, în funcție de performanța companiei.

Citește și: Ce nu facem când ne amorezăm!

„Dacă ne-ai fi întrebat acum patru ani dacă avem o companie de un miliard de dolari, eu nu cred că am fi spus ‘da'”, a precizat Clooney într-o declarație citată de mass-media din SUA, adăugând că valoarea din prezent a Casamigos reflectă „încrederea Diageo în compania noastră și încrederea noastră în Diageo”.

Clooney a fondat Casamigos, sau „casa prietenilor”, în 2013, alături de prietenul său Rande Gerber — soțul modelului Cindy Crawford și vecinul lui Clooney în Mexic, unde ambii dețin case de vacanță — și de omul de afaceri Mike Meldman.

De atunci Casamigos a devenit „brandul de tequila super-premium cu cea mai rapidă creștere din SUA”, potrivit companiei Diageo.

Sursă foto: pmcvariety.files.wordpress.com

Sursă știre: Agerpres

Clooney - clooney 150x150Citește și: George Clooney a devenit tată de gemeni

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.