George Clooney, despre cel mai nou rol: ”Schimb scutece!”

Clooney - giphy 5

George Clooney, despre cel mai nou rol: ”Schimb scutece!” Au trecut deja 3 luni de la momentul în care George Clooney și soția sa, Amal, anunțau venirea pe lume a gemenilor Ella și Alexander. În cel mai recent interviu, actorul vorbește despre provocările rolului de tată:

Citește și: George Clooney a devenit tată de gemeni

”Dintr-o dată, ești responsabil pentru viața altor oameni. Asta este ceva înfricoșător. Amal este ca un atlet olimpic, se descurcă minunat în rolul de mamă. Actorul a menționat și că el se ocupă, la acest moment, de ”treburile murdare” ale familiei: ”Acum schimb scutece și îi plimb câte puțin. Nu credeam că la 56 de ani voi fi tată de gemeni. Nu îmi fac planuri, pur și simplu mă bucur de această călătorie a vieții.

Pentru actorul de 56 de ani, acesta este prima dată când devine tată, dar, dincolo de stilul amuzant în care privește această schimbare din viața sa, cu replici în genul: „Partea mea favorită este, acum, că toți prietenii mei de aceeași vârstă, au trecut deja prin asta. Copiii lor sunt mari, la colegiu, și acum râd de mine”.

Sursă foto: Giphy

Clooney - george clooney 150x150Citește și: George Clooney, mai bogat cu un miliard de dolari

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.