Gimini Moodtracker – aplicația care îți spune când ai fost FERICIT!

gimini moodtracker - Gimini Mood tracker aplicatie stare de spirit 600x330

Gimini Moodtracker – aplicația care îți spune când ai fost FERICIT! „Nici nu mai știu când am fost ultima oară fericită„ – o replică atât de des întâlnită în zilele noastre și care reflectă un lucru atât de trist: am cam uitat să fim fericiți sau, copleșiți de grijile zilnice, uităm repede momentele frumoase.

Dar există o salvare. Gimini Moodtracker, aplicaţia creată în România pentru a-ţi contabiliza stările de spirit, este un instrument pentru a înţelege cum oamenii şi locurile ne influenţează starea, bucuria, susţin creatorii într-un comunicat remis „Adevărul“. Adună informaţii pe parcursul zilei şi le suprapune cu locul în care eşti în momentul înregistrării stării. Aplicaţia îţi oferă răspunsuri concrete despre sursele creării stărilor tale şi evoluţia acestora în timp, în caz că tu nu puteai face o astfel de evaluare.

Cu Gimini Moodtracker vei primi în timp real o serie de statistici cu informaţii concrete despre tine. Sau concrete pe baza a ceea ce ai evaluat tu ca fiind bun sau rău. Odată colectate datele, poţi vedea topul persoanelor cu care interacţionezi şi starea pe care ţi-o dă fiecare, dar şi analiza rapidă a locaţiile în care te-ai simţit într-un anumit fel. Firesc, vezi topul stărilor pe zile, săptămâni, luni, cea mai bună zi şi cea mai puţin bună perioadă.

Sursă foto: playtech.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

gimini moodtracker - Miss Fame1 150x150

Miss Fame © Leland BobbŽ

Citeste si: Horoscop special – cei născuți la cuspide

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.