Giorgio Armani -40 de ani de execlenta in moda! Vezi colectia aniversara!

- hbz ss2016 armani 31

Vreti sa vedeti ce ne asteapta la primavara din punct de vedere vestimentar? Sa-l urmarim pe Giorgio Armani, la Milan Fashion Week… in cea mai recenta colectie. O colectie aniversara –  40 de ani de activitate si excelenta in moda. Ocazie cu care a fost lansata si o editie limitata Armani Dolci. Fashion si ciocolata! Ce poate fi mai bun?- edizione limitata 16 praline media

16 praline Armani…la un pret de lux, 79euro! Vezi aici: Armani Dolci- edizione limitata 16 praline 231 media

     Giorgio Armani, omul care nu s-a gandit vreodata ca va ajunge din medic …designer vestimentar si care conduce acum un imperiu. Omul  care a spart tiparele si  a reusit( in ciuda trecerii anilor) sa-si pastreze proaspta viziunea. De ce imi place Armani? Pentru ca pot sa urc pe podium si sa imi aleg ceva purtabil pentru primavara. Da, stiu…pentru asta trebuie sa si scot ceva bani din buzunar. Vrei brand, platesti brand! Imi place  si pentru  ca gandeste simplu, nu epateaza si este un bun strateg. Armani, un brand al luxului discret. - hbz ss2016 armani 1

foto: harpersbazaar.com/ Milan Fashion Week

Giorgio Armani: To create something exceptional, your mindset must be relentlessly focused on the smallest detail. - hbz ss2016 armani 30Compania lui s-a format în 1974, iar în 2001 a fost aclamat drept cel mai de succes designer italian. Este medic, dar a făcut pasiune pentru arta fotografică, apoi a lucrat la departamentul de reviste „Le Rinascente”, la camera de rochii. Din 1961 până în 1970, a lucrat ca designer la casa de modă Nino Cerruti, devenind mâna dreaptă a casei de modă. În 1974, partenerul său Sergio Galiotti l-a îndrumat către o linie de modă pentru femei și barbați. În afară de modă, el mai are ca hobby sportul. Este președintele echipei de baschet Milan, este fanul echipei Inter Milan și creează echipamente pentru echipa națională de fotbal a Angliei. Mai este responsabil și cu echipamentul echipei Chelsea FC, din august 2007.(sursa:wikipedia)

- hbz ss2016 armani 39 - hbz ss2016 armani 42

Giorgio Armani – I believe that my clothes can give people a better image of themselves – that it can increase their feelings of confidence and happiness.

Cum reuseste sa ramana un vizionar? Watch this!

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.