Goana după BANII lui

banii - womanwithmoney 1024x640

Articol scris de Andreea Panait Goana după BANII lui. Uneori pare că în România anului 2016 femeile îşi confundă iubitul cu tatăl.O pun pe seama imaturităţii vârstei atunci când este cazul, sau a nevoii de a trăi mai bine în cazul unei situaţii financiare precare în sânul familiei.

Astăzi pare că facultatea nu are rolul de a te învăţa să răzbeşti în viaţa prin cunoştinţele şi forţele proprii devenind cea mai bună variantă proprie. Pare mai degrabă că scopul ei este să-ţi arate cum să găseşti un fraier care să te întreţină.

Unii ar spune că a-ţi păstra demnitatea astăzi e ca şi mersul pe cuie. Văd tot mai multe femei care se dezic cu uşurinţă de această atitudine. Din dorinţa de fi în trend cu ultimele ţinute în materie de modă, vacanţe petrecute în ţări exotice sau îmbunătățirea calităţii vieţii cotidiene, tindem să alegem calea uşoară: banii lui.

El are bani cât pentru amândoi, tu eşti frumoasă şi-ţi merge mintea să îl ţii lângă tine atingându-ţi scopul. Priveşti asta ca fiind un schimb corect, amândoi sunteţi fericiţi atâta timp cât afacerea prosperă, el cu banii, tu..cu tine.

Iubirea trece întâi prin stomac, ca să ajungă la suflet mai are ceva de urcat, dar crezi că toate se aşează în timp. Mereu te-a caracterizat gândirea pozitivă şi nu te aştepţi ca asta să nu ajute şi acum. În tabloul ideal pe care îl pictezi în beciul sufletului când el adoarme apar – o casă în oraş, una de vacanţă şi două maşini pentru un trai liniştit în care viaţa bună ți-e asigurată.

Nu crezi că ceri prea mult, simţi că păstrezi limita bunului simţ şi nu intri în categoria fetelor căsătorite din interes. Tu nu ştii care ţi-e drumul carierei, după ce ai încercat diverse domenii încă nu ţi-ai găsit menirea, dar drumul nu pare prapăstios cu EL lângă tine.

Acum, fă un pas mai în spate şi priveşte-ţi tabloul. Ce faci dacă el dispare? Când spun asta îmi trec prin minte trei scenarii tranşante :

  • Apar problemele în afaceri, prosperitatea scade şi nivelul cheltuielilor se micşorează substanțial. Dispar banii. Nu poate să-ţi mai ofere lucrurile cu care eşti astăzi obişnuită, şi stresul presiunii banilor îşi pune amprenta pe relaţie.
  • El e nefericit. Serile cu cine romantice se împuţinează, până la sosiri acasă în noapte târziu. Deodată balonul pasiunii s-a spart, ceva ţi-a scăpat din mână, iar el caută acul în alte caruri cu fân.
  • Neaşteptat, rămâi singură. Nu înţelegi ce i-a cauzat îmbolnăvirea şi apoi dispariţia.Totuşi viaţa bate filmul şi testamentele cu sute de mii de euro nu sunt reale dacă el păţeşte ceva.

În oricare din ele, tu rămâi SINGURĂ. Îţi aduni lacrimile şi trebuie să mergi mai departe. Nu ai un job stabil, nu cunoşti o meserie de-a fir a păr. Nu ştii încotro trebuie să o porneşti.

De abia acum lipsa demnităţii – costă. Şi e mai ieftin să previi o boală, decât să o tratezi.

Astăzi prea multe femei cu potenţial se pierd pe cărarea cu bani ai altora. Șterge-te de praf, şi demonstrează că putem fi partenere într-o relaţie, nu încă un sac agăţat la roata unei căruţe prea încărcate. În substrat, îți urmărești tot interesul propriu, dar vei fi pregătită pentru orice ți-ar pregăti această viață. Bonus – el poate chiar rămâne, și atunci tabloul e complet.

Foto : thebusinesswomanmedia.com

banii - o SAD MAN facebook 150x150Citeste si: Când bărbații apasă pedala prea TARE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.