Google Personal te lasă să cauți ce ți-a stocat pe servere

Google Personal - google 485611 960 720

Google Personal te lasă să cauți ce ți-a stocat pe servere. Motorul de căutare a evitat de-a lungul timpului, mai ales din cauza sensibilității oamenilor la protecția datelor private, să ofere o opțiune de căutare personalizată fiecărei persoane. Acum însă, datorită maturizării noastre, să spunem, Google face un prim pas și inserează în motorul său de căutare opțiunea ”Personal”.

Citește și: METEO – Vreme autentică de vară, ploi din ce în ce mai puține

Ce presupune această opțiune personal? Că fiecare utilizator va putea folosi chiar motorul de căutare pentru a căuta prin propriul său cont, putând astfel să vezi exact care este conținutul stocat pe serverele companiei. Oare îi va mai potoli această idee și pe adepții teoriei conspirației? Greu de crezut, dar tot este un pas.

Secțiunea Personal nu este afișată vizibil, ea fiind accesată pe linkul de ”More” al motorului de căutare. Secțiunea este încă în implementare, acest lucru însemnând că va mai dura câteva săptămâni până când va fi vizibilă tuturor utilizatorilor. Google Personal este disponibilă și pentru căutarea mobilă, dar și pentru varianta desktop.

Sursă foto: Tion.ro

Google Personal - emma1iunie 150x150Citește și: Joacă de-a copilăria

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.