Grecia se intoarce la Tsipras!

- tsipras wahlen eu 540x3041

Grecii îl sprijină pe fostul premier Alexis Tsipras. Partidul acestuia, Syriza, a câştigat alegerile legislative desfăşurate ieri, cu 35,33% din voturi.  Potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Ministerul grec de Interne, partidul de stânga ar urma să obţină 144 de mandate din cele 300 din Parlament. - tsipras wahlen eu 540x304

Formaţiunea de centru-dreapta Noua Democraţie a obţinut 28,16% din voturi, astfel că ar urma să aibă 75 de parlamentari. Partidul de extremă-dreapta Zori Aurii a obţinut 7,29% din voturi şi ar urma să aibă 20 de parlamentari, dar cel mai probabil nu va fi abordat în vederea formării unei coaliţii. Alegătorii greci au fost chemaţi la urne pentru a decide cine va implementa noile măsuri prevăzute în acordul cu creditorii internaţionali. Rezultatele finale ale votului sunt aşteptate în această dimineaţă. (Sursa: Realitatea TV)

 

.criticatac.ro

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.