Greșeli ale bărbaților când vor o femeie!

femeie - femei
Greșeli ale bărbaților când vor o femeie! De fiecare dată când o femeie căută un partener de viață, se găsește și un bărbat cu câteva argumente prin care dă de înțeles că femeilor nu le plac barbatii cuminți, ci caută alte avantaje pe care le-ar obține din relație.
Evident, femeile și barbatii au gândiri total diferite când vine vorba despre perechea lor, dar nu întotdeauna știm care sunt acestea pentru a putea rezolva problemele. Iată care sunt cele 9 greșeli pe care le fac bărbații când încearcă să cucerească o femeie.
1. Fiind băiatul de treabă
Ai observat că femeile frumoase nu sunt atrase, în general, de băieţii buni? Aceştia din urmă se trasnforma în cei mai buni prieteni însă niciodată nu ajung la statutul de ământ. Cu siguranţă că ai avut colege, foarte frumoase, care se implică doar în relaţiile cu băieţii răi. E foarte greu de explicat însă acest tip de bărbat prezintă o atracţie magnetică pentru orice femeie. Şi până nu vei acepta acest adevăr niciodată nu-ţi vei depăşi condiţia.2. Să încerci să convingi o femeie să te placă
Ce fac cei mai mulţi bărbaţi atunci când întâlnesc o femeie atractivă care încă nu pare interesată de ei? Încearcă s-o convingă să-şi schimbe sentimentele. Ei bine, avem o veste neplăcută pentru ţine: nu vei reuşi NICIODATĂ să schimbi sentimentele şi să se simtă atrasă de ţine. Însă toţi bărbaţii fac această greşeală. Cu toţii ne rugăm, implorăm, urmărim, şi îi aducem argumente logice pentru care EA ar trebui să fie jumătatea noastră. Însă, niciodată nu reuşim s-o înduplecăm.

3. Să-i ceri aprobarea şi părerea tot timpul
Dorim atât de mult să mulţumim femeile încât suntem gata să le cerem părerea şi aprobarea pentru fiecare mărunţiş. Asta este o altă idee proastă. Femeile nu sunt niciodată atrase de astfel de bărbaţi. De fapt, urmaşele Evei sunt deranjate de acest comportament, iar dacă nu mă crezi doar întreabă o femeie frumoasă ce părere are despre X care doreşte de fiecare dată să audă părerea ei? O să fii uimit de vehemenţă cu care îl înfierează.

Citește continuarea pe sfatulpărinților.ro

femeie - management al timpului 150x150Citeste si: 8 sfaturi pentru un management al timpului mai eficient

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.