Grupul ”Iubim Brașovul” împlinește 6 ani!

Brașov - COVER

Grupul ”Iubim Brașovul” împlinește 6 ani! Iată că se poate. Suntem diferiți și am reușit să fim. Pasiunea pentru diverse domenii de activitate precum legislație, gastronomie, economie, media și televiziune, cultură, artă și multe altele au dus  la înființarea celei mai cunoscute și apreciate mărci înregistrate a orașului Brașov. Iubim Brașovul, un grup de tineri cu peste 110.000 de membri, care împlinește 6 ani.

Încă de la înființare, membrii Grupului Iubim Brașovul inițiază proiecte dedicate comunității de la Poalele Tâmpei pentru a contribui la viața culturală, socială, academică la nivel local și național – Consiliul de Onoare al Brașovului (apolitic), din care fac parte oameni din toate domeniile de activitate care reprezintă societatea civilă. Tot în cadrul grupului s-au inițiat mai multe proiecte prin care se oferă recunoștință pentru cele mai importante activități care plasează orașul pe harta națională sau mondială a excelenței.

Citește și: Brașov, prima iubire nevinovată!

Campaniile gândite de specialiștii care își aduc contribuția zilnică pentru informarea brașovenilor precum ,,O carte, un artist pe zi”, ,,Cultura te face mai înțelept”, ,,Astăzi bunica din Brașov știe tot”, ,,Sfaturi gospodărești de altă dată, de la lume adunate”, review-uri despre hoteluri, pub-uri, concerte, activități culturale, aduc un aport important pentru cultura și informarea brașovenilor de pretutindeni și nu numai.

,,Din anul 2015 am dat drumul și televiziunii online TVIBv care transmite live de la evenimente locale și naționale la cel mai înalt nivel de calitate. Spre sfârșitul anului 2017 televiziunea online a cunoscut o dezvoltare dar și o transformare care a adus grupului un aport considerabil la calitate și nu numai. În paralel cu această dezvoltare, tot către finele anului 2017, a luat naștere cea mai tânără revistă cu, despre și pentru lumea Business-ului Brașovean, ,,Business&Living, Grupul Iubim Brașovul”, ne-a declarat fondatorul Grupului Iubim Brașovul, Ștefan Eugen Târnovan.

În continuare, Grupul Iubim Brașovul pregătește o mulțime de surprize plăcute, emisiuni, reportaje și multe altele, mai concret, o serie de activități deosebit de dinamice, interactive, informative și interesante. Însă, pentru a afla despre ce este vorba, nu trebuie decât să rămâneți alături de noi. Deși avem doar 6 ani, surprizele plăcute nu se opresc aici.

Sursă foto: Grupul Iubim Brașovul Facebook

Brașov - 17760429 10154561723297169 274785675 n 300x104Citește și: Junii Braşoveni – legendă şi adevăr

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.