Casa de Modă Gucci, prezentare de excepție a colecției 2018

Gucci - pittipalace

Casa de Modă Gucci, prezentare de excepție a colecției 2018 Pe data de 29 mai, casa de modă Gucci va prezenta colecția pentru anul 2018. Prezentarea va avea loc în unul din cele mai frumoase locuri, Galleria Palatina a Palatului Pitti din Florența, și va reprezenta cu adevărat un moment excepțional, dat fiind că această galerie nu a mai organizat niciodată o prezentare de modă.

Casa de modă va închria acest spațiu pentru aproximativ 200.000 de euro, sumă care se va adăuga celor 2 milioane de euro pe care Gucci îi va destina restaurării Grădinilor din Boboli, cei 45.000 de metri de spațiu verde care aparțin Palatului Pitti din Florența.

Citește și: Se poarta iar saboți – îi iubesti sau îi urăști!

Palatul din Florența va permite astfel iubitorilor modei să admire această colecție într-un spațiu fără egal, având în vedere că este pentru prima dată când o astfel de galerie găzduiește o prezentare de modă.

În ianuarie anul acesta, palatul florentin și-a deschis Sala Bianca pentru prezentarea colecției masculine a casei Stefano Ricci, o ocazie pentru a rememora prima defilare de modă în acest spațiu în 1952 a italianului Giovanni Battista Giorgini.

Sursă foto: walksinsideflorence.it

Sursă știre: Agerpres

Gucci - amzapellea 150x150Citește și: [VIDEO] Amza Pellea ar fi împlinit azi 86 de ani

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.