Guinness World Records, ediția 63 – Cygnus, pisica cu coadă de 64 cm!

Guinness World Records - cygnus

Guinness World Records, ediția 63 – Cygnus, pisica cu coadă de 64 cm! Cea mai cunoscută revistă dedicată recordurilor mondiale inedite a scos pe piață numărul pe 2018, iar printre recordurile omologate avem femeia cu cele mai mari gene sau pisica cu cea mai lungă coadă.

Citește și: George Clooney, mai bogat cu un miliard de dolari

O femeie din China a stabilit recordul pentru cele mai lungi gene, de peste 12 centimetri. Un bunic în vârstă de 83 de ani din Los Angeles, Statele Unite, a fost numit cel mai vârstnic culturist din lume. Recordul pentru cele mai lungi unghii de la mâinile unei femei îi aparține unei americance, Ayanna Williams. Lungimea unghiilor acesteia totalizează 576,4 centimetri, conform site-ului oficial al Guinness World Records.

Cea mai mare colecție de ursuleți de pluș îi aparține americancen Jackie Miley și este alcătuită din 8.026 de astfel de jucării. Recordul pentru prima antenă implantată în craniul unui om a fost stabilit de Neil Harbisson din Marea Britanie.

Sursă foto: hdnux.com

Sursă știre: Agerpres

Guinness World Records - uraganul irma 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – Uraganul Irma schimbă lumea

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.