Horoscop special pentru o noapte de GROAZĂ

Horoscop - Funny Halloween Pumpkins 1024x640

Horoscop special pentru o noapte de GROAZĂ Halloween-ul e noaptea farselor de groazã şi a aventurilor nemaitrãite, a rãutãţilor de nedescris şi a rãzbunãrilor morbide, a fricilor profunde şi a fiorilor pe spate, a măştilor hidoase şi a personajelor monstruoase, a scenariilor macabre şi tremuratului de fricã, a apariţiilor fantomatice şi a sunetelor sinistre, a plimbãrilor prin cimitir şi a eliberării adrenalinei, a provocãrii morţii şi a celor mai crunte emoţii.

Trebuie sã trãieşti şi tu ceva din nebunia Halloweenului, iar Hallow-scopul nostru te pune în gardã cu ce ţi s-ar putea întâmpla în faptul serii sau cu ce-ţi trece mai înfiorãtor prin minte în aceastã noapte.

BERBEC – MORT DE FRICÃ! Ce bine te simţi cu atâtea belele pe cap! Te doare îngrozitor capul, şalele te inteapã din toate direcţiile şi, colac peste pupãzã, mai vin şi o grãmadã de veşti proaste care nu te lasã sã dormi. Parcã ai fi printre strãini şi, că sã fie ziua completã, în drum spre casã te mai încolţeşte şi o haitã de câini vagabonzi. La noapte cu sigurantã vei dormi cu plapumă în cap având impresia cã prin casă ta tropãie fantome, iar mobilă scârţâie din toate încheieturile… Peste tot vezi numai pericole, groază ţi se cuibãreşte adânc în suflet şi nu mai poţi articula vreun cuvânt, de parcã ai vãzut lupul! Nu ai curaj sã te duci nici panã la baie dupã ce ai stins lumina.

TAUR – DE VORBÃ CU MORŢII! Vezi în jur numai vrãjitoare gata sã-ţi facã rãu. Când observi trei colegi care stau de vorbã retraşi într-un colţ, cu sigurantã îi bãnuiesti de urzeli împotriva ta. Ba chiar eşti tentat sã dai vină numai pe blesteme şi vrãji atunci când ceva nu merge bine, gãsind uşor în jurul tãu cine ar putea fi autorul… La noapte vei cãuta ierburi magice prin jurul casei şi vei aprinde lumanãri în speranţa cã dorinţele ţi se vor împlini sau mãcar va muri capra vecinului odatã şi-odatã. Azi eşti dispus sã participi la o misterioasã sedintã de spiritism, pentru cã mori de curiozitate sã afli ce-ţi mai spune strãbunicul mort acum 30 de ani.

GEMENI – O TURÃ PRINTRE MORMINTE. Eşti un mare împiedicat astãzi, parcã ai fi legat de picioare, deci ai toate şansele sã cazi în gropi sau sã-ţi mai rupi şi vreun picior pe teren alunecos. Riscul sã rãmai cu maşină în drum, fãrã benzinã şi fãrã cauciuc de rezervã, este major, iar accidentele de circulaţie pot fi aventură cea mai mare! Eşti atras de o deplasare nocturnã prin oraş, că sã-ţi încerci frânele la maşină nouã sau scuterul cel şmecher, încercând o escapadã prin beznă totalã prin cartierul de la periferie. Mai mult, eşti de-a dreptul incitat de o plimbare prin cimitir, la noapte, că sã vezi cum e.

Citeşte şi: Horoscop special: Ei sunt cei mai AFEMEIAȚI 

RAC – ÎNTÂLNIRE CU MAMA OMIDĂ. Ai nevoie de bani şi ai auzit tu de o babã în sat care face ritualuri magice de spor şi câştig iar această este ziua perfectã sã îi faci o vizitã. Dacã te va chema la miezul nopţii că sã te descânte în mijlocul pãdurii, vei spune „da” imediat, nu pentru cã eşti atât de disperat sã te trezeşti mâine cu un milion de euro în cont – cã doar asta a promis! – ci pentru cã aventură ţi se pare de-a dreptul straşnicã! Ai sã te simţi groaznic când ai sã ajungi singur într-un loc misterios şi rece, înconjurat de un cerc de babe hâde care bolborosesc formule neînţelese, dar ce aventurã mai grozavã puteai trãi de Halloween?

LEU – DEZASTRU TOTAL. Oo, demult nu ai mai avut parte de asemenea aventuri incitante! Toate merg de-a-ndoaselea azi! Spargi pahare şi farfurii, pentru cã nu le poţi ţine în manã, te lasã maşină la mijlocul cãlãtoriei, cazi de pe scârã şi îţi rupi o manã, afli cã tocmai ai fost dat afarã de la serviciu şi, că un bonus, casă cade peste ţine când trece un camion greu pe şosea. Dacã vrei senzaţii ţări, eşti gata sã urci în turnul vechi al oraşului, pentru cã ai auzit cã acolo e plin de pãianjeni şi lilieci, gata sã te alãturi vreunui grup de emo sau satanişti puşi pe experimente bizare. Eşti oricând gata sã te arunci cu paraşuta în miez de noapte într-o prãpaştie fãrã fund. Mori de fricã, dar nu dai înapoi!

FECIOARA – MULTE RELE… DIN IUBIRE. Ai o plãcere sadicã sã-l torturezi pe omul pe care spuneai, panã mai ieri, cã îl iubeşti enorm. Îi faci tot felul de şicane de prost gust, îi pregãtesti surprize îngrozitoare care îl vor face sã plângã, dar ai o satisfacţie nebunã sã-l laşi cu ochii în soare şi sã-i spui vreo douã, cu un simt critic de care numai tu eşti capabil. Ai un talent special sã-i dai fiori partenerului, îi baţi la usã la miezul nopţii şi îi acoperi vizorul, îi trimiţi mesaje anonime cu ameninţãri sau îl inviţi la o plimbare romanticã prin cel mai înfiorãtor loc al oraşului. Mai mergeţi şi pe la vreun restaurant de fiţe unde comanzi o salatã de gândăci şi o fripturã de şarpe… Te simţi excelent, cu adrenalină nãvãlind prin vene, dar celãlalt… e alb că vărul!

BALANŢă – UN CADOU DE GROAZÃ. Îţi tragi pe ţine un cearşaf şi faci farse prin cartier, sunând pe la uşile vecinilor cardiaci sau stand dupã colţ dupã lãsarea serii. Nimic nu te încântã mai mult decât sã tragi o sperieturã straşnicã vecinului pe care nu-l suporţi, aruncându-i pietre în geam sau întinzând o sfoarã la intrarea în bloc. Ce ai sã razi când ai sã-l vezi tãvãlindu-se pe jos cu genunchii plini de sânge, iar tu ai s-o iei la sãnãtoasa încântat cã i-ai fãcut-o. Trimiţi unui amic un cadou misterios prin curier special şi ce ai sã te distrezi când ai sã-ţi imaginezi cum va deschide el cutia şi va gãşi înãuntru un şobolan mort…

Citeşte şi continuarea: Acvaria.com

Foto: mrwallpaper.com

Horoscop - couple in bed romance hot images 150x150Citeste si: Horoscop special: TOP 3 amante ale zodiacului  

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.