ȘOC la Hollywood – Jennifer Aniston divorțează!

Jennifer Aniston - jenniferaniston 1024x723

ȘOC la Hollywood – Jennifer Aniston divorțează! Unul din cele mai respectate cupluri de la Hollywood a transmis o undă de șoc în lumea showbiz-ului, odată cu anunțul oficial al divorțului. Jennifer Aniston și Justin Theroux erau căsătoriți de doi ani și jumătate.

”În mod normal acest lucru ar fi rămas un subiect privat, dar în consițiile speculațiilor și bârfelor în creștere, am convenit să vă spunem noi adevărul. Orice altă poveste publicată care nu vine direct de la noi este pură ficțiune.

Citește și: Brad Pitt, terapie cu gafe. Și-a cerut scuze față de Jennifer Aniston

Despărțirea noastră a fost respectuoasă și de comun acord, la finalul anului trecut. Suntem determinați să ne păstrăm respectul și dragostea unul față de celălalt” este mesajul transmis de cuplul Aniston – Theroux celor de la Associated Press.

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au logodit în August 2012 și căsătoria a urmat trei ani mai târziu. Cunoscută mai mult pentru cariera și stilul ei decât pentru prezența în tabloide, Aniston a mai fost căsătorită doar cu Brad Pitt, proaspăt divorțat și el.

Sursă foto: Thestar.com

Jennifer Aniston - jenniferaniston1 1 90x90Citește și: Imaginea zilei-Jennifer Aniston, apariție de senzație la cei 48 de ani

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.