Horoscop 01 august 2018 – Curg veștile bune pentru Tauri!

horoscop - bull 2691107 1280 1024x654

Horoscop 01 august 2018 – Curg veștile bune pentru Tauri! Astăzi, Fecioarele caută răspunsul la o întrebare care le frământă de mult timp, Capricornii primesc vizita unor prieteni vechi iar Scorpionii sunt mai tăcuți decât în mod obișnuit, iar asta nu este de bine.

Berbec
Ţi-ai dus la îndeplinire principalul proiect, dar, în loc să te simţi satisfăcută şi extrem de fericită, descoperi azi tocmai contrariul: că eşti epuizată şi nu mai ai chef de nimeni şi de nimic. E ceva normal, mai ales dacă ai depus foarte multe eforturi. Ceea ce ar trebui să urmeze acum e o perioadă de relaxare, în care să te odihneşti şi să îţi reîncarci bateriile!

Taur
Ziua de azi e presărată numai cu veşti bune, care curg din toate părţile! Afli că o rudă pe care o îndrăgeşti nespus se va muta la tine pentru o perioadă sau că o persoană cu care nu poţi să te înţelegi deloc se va îndepărta de tine. Te simţi o favorizată a sorţii şi astrele consideră că aşa e: fii puţin recunoscătoare!

Citește și: Horoscop special – august aduce iubirea pentru 4 zodii!

Gemeni
Orice ţi-ar cere şeful azi, oricât de dificil ţi s-ar părea, ar fi bine să faci tot posibilul pentru a nu-l contrazice. Lasă la o parte mofturile şi evită cu orice preţ să îţi exprimi chiar şi cel mai uşor dezacord. Nu e doar vorba despre faptul că superiorul tău nu suportă să fie contrat, ci ci că are şi dreptate, după cum consideră astrele.

Rac
Se pare că ziua de azi va aduce nişte relaţii uşor neobişnuite cu o persoană apropiată ţie. Poate fi vorba despre un vecin sau despre o cunoştinţă, cert este că aceasta se apropie de tine din motive pe care pur şi simplu nu le poţi discerne. Nu te gândi la ce e mai rău, te sfătuiesc astrele, explicaţia e de fapt mai simplă decât crezi.

Leu
Azi odihna îţi este cu totul interzisă! Nu te mai gândi la ceea ce ar putea fi, ci acţionează! Ai toate şansele să atingi un succes nebănuit dacă pur şi simplu renunţi la temeri şi dai tot ce e mai bun din tine. Se pare că poţi reuşi orice, în orice domeniu îţi doreşti azi, trebuie doar să vrei şi să fii pregătită!

Fecioară
Oricât de tare ţi-ai dori azi să obţii răspunsul la o întrebare care te frământă, astrele consideră că nu ai şanse de a o face. Chiar dacă ai un intelect peste medie şi eşti recunoscută ca fiind una dintre cele mai inteligente zodii, ca să afli ceea ce vrei, trebuie să întrebi direct persoana în cauză. E mai bine aşa!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - cat 1789959 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – august, lună plină de ghinion pentru 3 zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.