Horoscop 01 februarie 2018 – Capricornii sunt admirații zilei!

horoscop - alpine ibex 779867 960 720

Horoscop 01 februarie 2018 – Capricornii sunt admirații zilei! Astăzi, Racii sunt copleșiți de o sarcină de muncă, Balanțele sunt atrase de un partener pe gustul lor iar Fecioarele sunt scoase din minte de un coleg de muncă și incompetența de care dau dovadă.

Berbec
Vei avea foarte mult de muncă azi, în principal din cauza unei persoane care, cu laşitate, îţi lasă ţie de făcut ceva ce era responsabilitatea ei. Te enervezi foarte tare, şi pe bună dreptate, iar astrele consideră că trebuie să ridici problema mai departe.

Taur
Ştim că ai foarte mult de muncă azi, dar nu ar trebui sub nicio formă să refuzi cererea de ajutor a cuiva apropiat. Acea persoană chiar se află într-o situaţie disperată, şi cine ştie la ce va recurge dacă îl laşi baltă.

Citește și: Horoscop special – ce se schimbă în bine în viața ta, în 2018!

Gemeni
Şeful te împovărează azi cu o sarcină care ţi se pare copleşitoare, şi nu va trece mult până ce să începi să te întrebi dacă tu chiar eşti capabilă să îi dai de cap. Nu îţi pune la îndoială competenţele!

Rac
Ai de traversat o zi plină de sarcini, ocupată, în care treburile parcă nu mai contenesc, în principal şi din cauza unui coleg care e bolnav sau nu face ce trebuie. Spre seară astrele te sfătuiesc să nu stai alături de oamenii dragi, fiindcă eşti obosită şi arţăgoasă.

Leu
Azi ai şanse foarte ridicate de a atrage atenţia unei persoane influente, care se poate dovedi de mare ajutor în viitorul tău profesional. Dar astrele sunt înclinate să considere că vei rata această oportunitate, din cauza aroganţei.

Fecioară
Eşti scoasă din minţi de lenea sau de incompetenţa unuia dintre colegii tăi. Acesta face o greşeală imensă care, şi mai grav, este pusă în cârca ta. Vei fi foc şi pară şi vei avea grijă să îi arăţi şi lui toate aceste sentimente.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - valentine 1953964 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile în februarie. Facem ordine în viața noastră!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.