Horoscop 01 noiembrie – Vărsătorii, mișcare genială în carieră!

horoscop - career

Horoscop 01 noiembrie – Vărsătorii, mișcare genială în carieră! Astăzi, Taurii încep un nou proiect la muncă, Leilor le va fi dor de cineva drag iar Scorpionii vor fi extrem de seducători.

Berbec
Azi ești încurajată să acționezi impulsiv, chiar mai impulsiv decât o faci de obicei. Nu-ți mai reprima instinctele, singura greșeală pe care o poți face e să nu îți asumi riscuri. Luna se află în semnul tău, ceea ce umple de energie și de curaj și restul zodiilor.

Taur
Abia aștepți să începi un nou proiect la muncă, unul pe care îl ochiseși de multă vreme. Problema e că te pune la pământ neîncrederea unei persoane apropiate, coleg sau șef, în capacitatea ta de a te descurca. Nu mai ține cont de ce spune el: chiar crezi că știe mai bine decât tine ce poți?

Citește și: Horoscop special – totul despre femeia Scorpion!

Gemeni
Toată lumea va trage de tine azi, mai ales din punct de vedere profesional. Nici nu îți mai vezi capul de treabă și la un moment dat nu mai știi cum să te împarți. Te simți importantă, de neînlocuit, asta până ce te răzbește oboseala. Rezistă, este sfatul astrelor.

Rac
Astrele sunt de părere că azi din mâinile tale vor ieși adevărate opere de valoare. Dacă vrei să încerci să pictezi sau să scrii, rezultatele pe care le vei obține vor fi de-a dreptul impresionante. Ești cu atât mai mândră cu cât nu știai până acum că posezi aceste talente.

Leu
Azi vei resimți acut dorul de cineva drag, fie el membru al familiei sau poate de iubitul tău. Tot ce îți dorești este ca respectiva persoană să fie lângă tine, dar se pare că nu ai nici cea mai mică șansă. Nu te lăsa pradă disperării, se va întoarce. Profită ca să te vezi și cu alți oameni.

Fecioară
Mergi azi la o petrecere sau la un eveniment special, la care descoperi cu stupoare că nu cunoști pe nimeni. Te sperie și mai tare faptul că vezi că ești singura care e izolată și începi să te îndoiești de abilitățile tale de socializare. Relaxează-te: știi cât de fermecătoare poți fi atunci când vrei.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - energii negative 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și energiile negative!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.