Horoscop 02 aprilie 2018 – Scorpionilor li se năruiesc planurile!

Horoscop 02 aprilie 2018 – Scorpionilor li se năruiesc planurile! Astăzi, Gemenii fac niște gesturi pe care mai apoi le vor regreta, Vărsătorii se luptă cu percepții eronate iar Pețtii află niște informații destul de grave despre un eveniment.

Berbec
Azi îţi va fi destul de greu să te concentrezi la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Există ceva ce îţi atrage atenţia şi care te face să fii destul de preocupată. Poate fi vorba despre o relaţie sau despre o problemă de sănătate, cert este că îţi va sta destul de mult timp pe cap.

Taur
Îţi va fi destul de greu azi să iei o decizie corectă sau chiar să îţi dai seama care e părerea ta despre un anumit lucru. Se întâmplă ceva destul de dramatic în jurul tău, dar va trebui să te distanţezi de toate aceste lucruri dacă vrei să îţi fie bine.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna aprilie 2018

Gemeni
Îţi doreşti foarte tare azi să fii liberă în sfârşit! Această pornire te va duce la o serie de gesturi pe care ajungi să le regreţi destul de repede. Este posibil chiar să renunţi la o relaţie îndelungată, doar pentru că nu mai vrei să te simţi încorsetată.

Rac
Ai grijă, deoarece încăpăţânarea te poate duce într-un loc greşit azi! Mai bine ai face tot posibilul pentru a lua în considerare şi punctul de vedere al celor din jurul tău, mai ales că tu aşa eşti în mod normal. Nu cădea în capcana egocentrismului!

Leu
Te simţi atrasă azi în mod inexplicabil de un tip care îţi e complet străin. Renunţă la temeri şi pur şi simplu mergi la el şi prezintă-te! Poate deveni un partener de afaceri sau chiar de viaţă; nimeni nu ştie dacă nu încearcă.

Fecioară
Eşti mai aproape de obiectivele tale decât sperai, dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte în continuare de câteva obstacole. Nu te lăsa descurajată de aceste mici piedici, gândindu-te că înseamnă ce e mai rău. Nu e cazul!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - active 1807527 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodia ce cucerește pe loc bărbații!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.