Horoscop 02 decembrie – Balanțele, extrem de triste și izolate!

horoscop - libra

Horoscop 02 decembrie – Balanțele, extrem de triste și izolate! Astăzi, Taurii rănesc pe cei din jur cu vorbele lor, Fecioarele reușesc să se epuizeze și azi iar Scorpionii petrec o mare parte din zi supărați.

Berbec
Ai mare grijă cu ceea ce se întâmplă în jurul tău, deoarece azi cineva încearcă să te înșele. Va face tot posibilul ca să te inducă în eroare, pentru că îți vrea răul, din păcate. Dacă ești însă vigilentă, atentă în toate părțile, nu ai cum să fii dusă de nas.

Taur
Ai grijă ce spui azi, deoarece ai tendința de a spune lucruri care rănesc și care vor face rău. Ești mai dură decât de obicei, ceea ce intră în contradicție cu atitudinea ta normală, ceea ce face ca lucrurile să fie și mai complicate. Ai grijă!

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna decembrie!

Gemeni
Cineva profită azi de atitudinea ta generoasă și de inima ta largă. Încearcă să te determine să îl ajuți cu o problemă care e aproape imposibil de rezolvat și în care tu vei avea numai de pierdut. Ține cont de acest lucru!

Rac
Azi vei avea o mulțime de lucruri de făcut, dar partea pozitivă e că ești extrem de pregătită să faci față chiar și celor mai mari provocări. Ai o energie aproape ieșită din comun și, cu inteligența ta specifică, vei rezolva problemele tuturor celor din jur. Felicitări!

Leu
Cineva te face să te simți azi vinovată pentru o greșeală pe care ai comis-o acum mult timp. Nu ești tu neapărat de vină, cât mai degrabă niște cuvinte rostite sau o influență pe care ai avut-o asupra persoanei în cauză. Tot te vei simți însă mizerabil pe tot parcursul zilei!

Fecioară
Așa cum te știm, azi ți-ai propus să faci foarte multe lucruri și ți-ai umplut capul cu foarte multe sarcini. La un moment dat vei ajunge să te simți epuizată și mai ales nemulțumită de lipsa de recunoștință a celor din jur. Respiră adânc și mergi mai departe!

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - astrologie01 150x150Citește și: Horoscop special – horoscop românesc străvechi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.