Horoscop 02 iulie 2018 – Racii, grijă la nivelul de energie!

horoscop - magic 1442661 1280 1024x680

Horoscop 02 iulie 2018 – Racii, grijă la nivelul de energie! Astăzi, Taurii află lucruri deosebit de grave despre jobul lor și despr eșefi, așa că aleg să caute ceva în altă parte, Fecioarele sunt extrem de emoționate gândindu-se oare ce le mai rezervă viața iar Balanțele sunt în căutarea unei sume importante de bani.

Berbec
Decizi azi că vrei să trăiești o viață mai calmă și mai liniștită. În primul rând ești preocupată de o relație care s-a încheiat prost sau de un conflict care arde mocnit între tine și o cunoștință. Decizi că trebuie să clarifici lucrurile și să faci pace cu persoanele respective și vei depune orice eforturi în acest sens. Chiar dacă va trebui să renunți la mândria ta în acest proces, rezultatele vor fi minunate.

Taur
Azi afli un lucru șocant despre șeful sau despre conducătorii de la jobul tău. Veștile în cauză, spuse de un coleg care a suferit profund din cauza lor, te vor face să te temi și pentru viitorul tău. Începi să îți cauți un alt job și vrei să te depărtezi cât mai repede de ei. E una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua.

Citește și: Horoscop special – Marte retrograd, haos în viața zodiilor!

Gemeni
E o zi plăcută la muncă, acolo unde câțiva dintre colegii tăi se întorc din vacanță și vin la pachet cu povești extrem de interesante. Ascultându-i, ți se face dor de ducă și începi să consulți și tu ofertele agențiilor de turism. Faci mai mult decât bine, pentru că e destul de probabil să dai peste o super reducere, către un loc în care ți-ai dorit dintotdeauna să mergi.

Rac
Astăzi va trebui să ai foarte multă grijă de energia ta pentru că riști să o consumi într-un mod inutil. Se pare că va urma o perioadă destul de agitată în viața ta, așa că e vital să îți aduni forțele cât încă se mai poate. Fă nişte yoga sau meditează spre seară, pentru că aceste exerciții te vor ajuta să îți găsești pacea atât de necesară.

Leu
Nu încerca să îți convingi astăzi colegii de muncă să facă așa cum le spui tu, chiar dacă ideile lor sunt complet greșite. Nu e neapărat vorba de faptul că se vor simți deranjați de intervenția ta, dar fii sigură că nu îți vor asculta nici sfatul bun. Colegii tăi sunt genul de persoane care nu pot să învețe decât din greșelile lor.

Fecioară
Ți se întâmplă atât de multe lucruri în această perioadă, încât ai impresia că trebuie să fii o protagonistă de film. Prin urmare, vei fi plină de emoții și extrem de agitată, întrebându-te unde are să te ducă viața. Liniștește-te, pentru că astrele sunt de părere că vei suferi o transformare, dar una care se va dovedi extrem de bună.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - light painting 801024 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Ce probleme aduce iulie zodiilor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.