Horoscop 02 iunie – Peștii, schimbare de carieră

horoscop - cariera

Horoscop 02 iunie – Peștii, schimbare de carieră. Astăzi, Berbecii descoperă o prietenie nouă, Racii trebuie să aibă grijă să verifice de două ori informațiile pe care le primesc iar Balanțele trebuie să evite discuțiile despre bani.

Berbec

Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Aveţi multe de povestit, multe puncte în comun şi conversaţia merge extrem de uşor, încât poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu simţi niciun efort în discuţii, ci totul vine de la sine. Dacă mai sunt şi unele sentimente la mijloc, cu atât eşti mai norocos, pentru că da, există şi o astfel de şansă: de a te îndrăgosti.

Taur

Trebuie să fii spontan în reacţii şi să dai repede răspunsurile care ţi se cer. Nu rişti nimic, pentru că nu e vorba nici de grabă, nici de impulsivitate aici, ci doar de reacţii rapide care demonstrează că ştii bine ce vrei. Dacă ţi se pune o întrebare neaşteptată, vei şti imediat ce să spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gândire. Ai mintea limpede şi raţionamentele merg brici, că după manual.

Citește și: Horoscop special – semnul tău zodiacal în horoscop mayaș

Gemeni

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corectă, pentru că s-ar putea că adevărul să nu fie la tine. Lasă un pic garda jos şi ascultă şi opinia celui de lângă tine, fără a o face pe supăratul că nu ţi se da dreptate. Ca să câştigi o luptă de idei, trebuie să-ţi argumentezi solid poziţia, or ceea ce spui tu acum sus şi tare nu e întru totul corect sau just. Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intenţie, chiar şi fără să-ţi dai seama, deci fii deschis să discuţi despre asta cu cel din faţa ta. Adevărul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie să renunţe la orgolii pentru a se aşeza la negocieri echitabile.

Rac

Mare atenţie la informaţia pe care o primeşti astăzi, pentru că nu este suficient verificată! N-ar fi rău să ai mai multe surse de documentare înainte de a te decide asupra unei singure soluţii, pentru că ştirea care ajunge la urechile tale conţine o notă de neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, îşi va da aramă pe faţă. Nu crede chiar orice, nici dacă inspiră încredere la prima vedere, pentru că s-a infiltrat în preajma ta o persoană care emite păreri eronate şi rău intenţionate pentru a-şi asigura lui supremaţia. Tu îl crezi şi porneşti pe calea pe care ţi-o arată ca, mai apoi, să pierzi timp preţios ca să repari greşeala.

Photo via Visualhunt.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - copilas 150x150Citește și: Horoscop special – ce fel de copil ești în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.