Horoscop 02 mai 2018 – Zi definitorie pentru viitorul Leilor!

horoscop - lion 3312615 960 720

Horoscop 02 mai 2018 – Zi definitorie pentru viitorul Leilor! Astăzi, Berbecii nu prea știu încotro să o apuce, Fecioarele se reîntorc către un proiect drag, care are nevoie de ele iar Capricornii au parte de o zi plină de armonie.

Berbec
Te simți pierdută azi, neștiind încotro să o apuci. Ți se pare că în fața ta se deschid mai multe căi și nu prea știi pe care dintre ele să pășești. Ești confuză și îți pierzi tot mai mult încrederea în tine, ceea ce nu e niciodată un semn bun. Cel mai bine ar fi să meditezi puțin la ceea ce vrei, vei vedea cum se vor clarifica apoi toate lucrurile.

Taur
Deschide-te spre lume, spre cultură, spre noi modalități de a vedea viața. Nu îți vom sugera să te închizi într-un templu uitat de lume pentru a descoperi sensul existenței, ci doar să fii curioasă, să vezi ce are lumea din jur să îți ofere. Fă-ți prieteni noi, mergi la un curs: vei vedea cât de bine te poți simți în aceste circumstanțe.

Citește și: Horoscop special – zodiile și piercingurile!

Gemeni
Dacă azi nu reușești să întreprinzi ceva major în viața ta, nu vei avea pe altcineva să învinovățești în afară de tine! Ești calmă și concentrată, dar ceea ce îți lipsește e credința, siguranța că totul va fi bine. E extrem de important să îți perfecționezi aceste atitudini azi, pentru că vor face o diferență uriașă.

Rac
Azi luciditatea e cea care domnește asupra emoțiilor, un lucru destul de puțin comun pentru tine. Te întrebi dacă să dezvălui un secret care te macină de multă vreme și pe care nu mai știi cum să îl ții în frâu! Ascultă de ceea ce îți spune mintea, oricare ar fi acel mesaj, și ignoră ceea ce te împinge inima să faci.

Leu
Azi e o zi definitorie pentru tine și pentru viața ta! Va trebui să dai drumul lumii vechi, cea cu care te obișnuiseși deja, și să accepți noul în viața ta. Un job plin de provocări, o iubire fierbinte, poate chiar o mutare în alt oraș: ziua de 2 mai poate fi începutul noii tale vieți.

Fecioară
Azi va fi vorba doar despre muncă pentru tine! Te reîntorci la job după vacanță și te apuci din prima de un proiect care a necesitat atenția ta mai mult timp. Deși sunt mulți cei care încearcă să te convingă să iei o pauză, nu îi vei asculta, ba dimpotrivă. Și e foarte bine să îți asculți instinctele!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - love 3315770 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care nu pot iubi, dar se iubesc!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.