Horoscop 02 martie 2018 – Balanțele, răsfățate de iubiți!

horoscop - zodiac 2904106 1280 1024x703

Horoscop 02 martie 2018 – Balanțele, răsfățate de iubiți! Astăzi, Racii sunt contrariați de comportamentul schimbat al unei persoane care le făcea ochi dulci până acum, Scorpionii ar trebui să aibă grijă să nu ia decizii pripite iar Peștii decid să se apuce de sport.

Berbec
Vrei să mergi azi la un eveniment care ţi se pare extrem de cool şi încerci să faci tot posibilul pentru a scăpa mai repede de la muncă. Însă, din păcate, şansele de a o face sunt destul de scăzute: mai bine vezi-ţi de muncă şi distrează-te după.

Taur
Stai azi mai mult la muncă decât oricine altcineva, dar acest lucru se va dovedi a fi unul bun, în ciuda a ceea ce ai fi crezut. După ce toţi ceilalţi vor fi plecat, vei purta o conversaţie extrem de importantă.

Citește și: Horoscop special – Zodia Pești, tărâmul viselor și al spiritului

Gemeni
Mergi într-un loc cu totul spectaculos azi, unul în care te vei distra de minune. E un spaţiu faimos, ale cărui fotografii cool se găsesc peste tot, iar tu eşti una dintre primele persoane care îi calcă pragul. Eşti mândră şi ai toate motivele.

Rac
Eşti extrem de surprinsă azi de comportamentul pe care îl are o persoană care până acum ţi-a făcut ochi dulci, dar care acum te ignoră fără nici cea mai mică problemă. Îţi dai seama că afecţiunea sa nu a fost decât o mare minciună.

Leu
Mergi la aniversarea unui amic azi, dar aproape că nu îl bagi deloc în seamă. Toată atenţia ta e concentrată asupra unei alte persoane, una care te înnebuneşte, pur şi simplu. Seara se va încheia într-un mod spectaculos.

Fecioară
O colegă nu mai tace azi, ţinând să îţi depene povestea vieţii ei. În momentul în care face cea mai mică pauză, încerci să scapi, dar se ţine precum un scai de tine. Spune-i verde în faţă ce simţi, deoarece în altă parte chiar poţi da peste lucruri extrem de interesante.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - balloons 3159417 1280 90x90Citește și: Horoscop special – luna ta norocoasă din 2018, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.