Horoscop 02 noiembrie – Balanțele, fiți mai atente la lucrurile din jur!

horoscop - az img horoscope libra 1024x572

Horoscop 02 noiembrie – Balanțele, fiți mai atente la lucrurile din jur! Astăzi, Gemenii se simt urmăriți de șeful lor, Fecioarele își neglijează iubitul pentru treburi gospodărești iar Vărsătorii profită de pe  urma tehnologiei.

Berbec
Nu-ți place prea tare atunci când cineva îți spune adevărul verde în față, dar ar trebui mai degrabă să fii receptivă la ceea ce ți se spune și să începi să tragi învățăminte. Secretul evoluției este să rămâi mereu deschisă și flexibilă și da, inclusiv să o asculți pe acea colegă care își permite cam multe cu tine.

Taur
Vorbele vor avea o putere foarte mare în existența ta azi! Ele te pot alina și îți vor oferi puterea de a merge mai departe, dar în același timp te pot amăgi și te pot determina să crezi altceva decât trebuie. Este genul de zi în care e foarte important să fii extrem de atentă atât înainte să spui, dar și să crezi ceva.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în 2018!

Gemeni
Vei trăi azi cu impresia, și pe bună dreptate, că șeful tău se bagă acolo unde nu trebuie. Ești extrem de enervată de faptul că nu te lasă în pace și ești gata să îi spui vreo câteva, dar apoi te gândești mai bine. Încearcă să te calmezi, pentru că nu va fi prea bine dacă vei răbufni.

Rac
Nu spune nimeni că nu este bine să visezi, dar azi ai tendința de a te arunca la ținte pe care nu le poți atinge. Va fi aproape imposibil să realizezi tot ce ți-ai pus în cap, ceea ce te va face să te simți un pic nesigură. Nu trebuie să atingi azi stelele, e suficient să îți termini treaba la muncă la timp.

Leu
Azi participi la un eveniment social care se va dovedi extrem de important pentru cariera ta. Sunt discuții și conversații de la care vei avea ce să înveți sau care te vor ajuta să îți faci relații în carieră. Tot ce trebuie să faci este să ții ochii deschiși și să fii foarte atentă la ce se întâmplă.

Fecioară
Azi ai destul de multe responsabilități în jurul casei: trebuie să faci curat în locuință sau în grădină, să pregătești dulcețuri și zacuscă. Dar ai în același timp și prieteni care așteaptă să îi bagi în seamă sau un iubit care are nevoie de tine. Ține cont de toți, până la urmă!

Sursă foto: astrologyzone.com

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - hand rose petal 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în noiembrie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.