Horoscop 03 aprilie 2018 – Peștii, extrem de pesimiști azi!

horoscop - word cloud 679919 1280 1024x693

Horoscop 03 aprilie 2018 – Peștii, extrem de pesimiști azi! Astăzi, Racii au tendința de a se izola de cei din jur, Capricornii sunt lipsiți de încredere în sine iar balanțele aduc vești proaste celor din jur.

Berbec
Azi eşti foarte atentă la orice mişcare pe care o faci şi te simţi cu totul nelalocul tău. Sunt influenţele astrale cele care îţi dictează acest comportament, însă acest lucru nu e neapărat greşit. Astfel ajungi să faci o declaraţie de dragoste pe care altfel ai fi evitat-o.

Taur
Azi eşti calmă, detaşată, fără teamă de nimic. Tocmai de aceea nu eziţi să spui în faţă un adevăr pe care altfel l-ai fi evitat. Cel mai bine e că te şi observă cineva care se îndrăgosteşte cu totul de atitudinea ta temerară.

Citește și: Horoscop special – zodiile care te fac să râzi în hohote!

Gemeni
Azi ai o concentrare aproape ieşită din comun! Profită din plin de acest lucru, deoarece tu eşti genul de persoană a cărei atenţie e în mod normal atrasă de o mulţime de lucruri din jur. Ocupă-te de acel proiect profesional de care ţi-era frică sau pur şi simplu fă tot posibilul să arăţi şefului ce poţi.

Rac
Azi ai tendinţa de a te izola de cei din jur şi nu e deloc bine că te comporţi astfel. Nu numai că te vei simţi extrem de nefericită aşa, dar rişti şi să pierzi ocazia de a cuceri un tip care ar fi putut însemna destul de mult pentru tine. Revino la atitudinea ta plină de optimism.

Leu
Vorbeşti azi unei persoane de parcă ai avea un milion de ani de experienţă în spate. E adevărat că vorbele tale mustesc de înţelepciune, dar nu înseamnă că trebuie să fii şi arogantă. Să nu te miri dacă respectiva persoană va considera că îi ţii o predică şi te va evita de acum încolo.

Fecioara
În mod normal, atunci când te hotărăşti să faci ceva, nu e nimeni care să te poată face să dai înapoi. Dar azi eşti mai degrabă slabă şi influenţabilă! Adună-ţi toate puterile, deoarece e foarte important să dai curs acelui gând care te munceşte.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - love 3187623 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cuplurile eterne ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.