Horoscop 03 august 2018 – Balanțele, schimbare pe plan amoros!

horoscop - dragoste 1024x682

Horoscop 03 august 2018 – Balanțele, schimbare pe plan amoros! Astăzi, Gemenii au parte de o zi în care relația lor de dragoste atârnă de un fir de ață, Fecioarele își dedică ziua iubitului și îl fac să se reîndrăgostească de ele iar Capricornii au noroc pe toate planurile.

Berbec
Astăzi vei trăi dragostea mai intens ca niciodată! Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău veți descoperi calități pe care nu le observaserăți unul la celălalt, datorită cărora relaţia voastră va deveni mai fierbinte. Dacă ești singură, fii atentă la toate semnalele pe care ți le oferă acel tip de care erai atrasă de ceva timp.

Taur
Astrele preconizează că azi e posibil ca o altă persoană să fie răsplătită pentru munca ta. Dacă simți că ți s-a făcut o nedreptate, acţionează: încearcă să vorbești cu superiorii tăi pentru a remedia situația. Dacă vezi că nu ai sorți de izbândă, nu ar strica să te gândești și la posibilitatea schimbării locului de muncă: chiar nu ar trebui să accepţi să fii călcată în picioare.

Gemeni
Azi, relaţia ta cu partenerul e mai fragilă ca aripile unui fluture. Ți se pare că iubitul tău a devenit mai sensibil şi că se supără din orice. În loc să te laşi afectată de dispoziţia sa, mai bine încearcă să afli ce anume îl frământă. Ar fi păcat ca din cauza unei perioade mai dificile să pierdeţi o relaţie atât de frumoasă şi puternică.

Citește și: Horoscop special – cele mai periculoase femei ale zodiacului!

Rac
Ziua de astăzi îți va aduce destul de multă oboseală, iar din cauza epuizării rişti să nu îţi mai poţi termina treaba la muncă. Începi să îți faci griji pentru că ești conștientă că șeful ar putea să îți reproşeze ceva, dar astrele sunt de părere că până la urmă te vei descurca. După ce vei scăpa însă de toată agitația de la muncă, asigură-te că vei prioritiza odihna de îndată ce vei ajunge acasă.

Leu
Astăzi dai dovadă de o intuiție aproape ieșită din comun și de o finețe extraordinară atunci când e vorba să citești caracterul unei anumite persoane. Reușești să descifrezi personalitatea unui om care încearcă să te manipuleze și care i-a atras până acum pe mulți în plasa sa. Însă tu ești singura care îi smulge masca de pe față și care le va arăta tuturor cu ce persoană au avut de-a face.

Fecioară
Îți vei dedica ziua iubitului tău, care devine ținta preocupărilor tale și pentru care ai face orice. O cină romantică la lumina lumânărilor, cadouri din suflet sau o ieșire în locul său preferat sunt metode extraordinare de a-i arăta cât de tare îl iubești. Ce e mai important este că îl vei determina să se îndrăgostească și mai tare de tine, iar relația voastră va deveni și mai frumoasă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - planet 3149121 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Marte, cuadratură cu Uranus. Cum te afectează?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.