Horoscop 03 august – Săgetătorii strălucesc în carieră

horoscop - woman 690036 960 720

Horoscop 03 august – Săgetătorii strălucesc în carieră. Astăzi, Taurii sunt nervoși din cauza lentorii cu care se întâmplă unele lucruri, Fecioarele trag în carieră deși lor astrele le spun să stea mai mult cu iubiții lor iar Scorpionii vor fi confuzi în ceea ce privește cariera lor, deși nu ar trebui.

Berbec
E o zi foarte bună pentru zodia ta! Energiile care palpită azi te vor ajuta foarte mult în viața profesională așa că, dacă vrei ca azi să ceri o mărire de salariu sau să îl rogi pe șef să te avanseze, fă-o!. Ai toate argumentele potrivite și, mai important, toată încrederea din lume.

Taur
E posibil ca azi să simți furie, pentru că ai impresia că lucrurile nu merg așa cum trebuie, ci se desfășoară mult prea încet. Ce s-a întâmplat cu femeia răbdătoare, cu cea care știa că doar prin muncă intensă poți obține ceea ce vrei? Gândește-te de unde vine furia, pentru că sigur are o parte care trebuie înțeleasă.

Citește și: Horoscop special – prietenii și dușmanii fiecărei zodii!

Gemeni
Dacă ai plănuit ca azi să îți schimbi viața, să știi că ai oportunități foarte bune de a o face. Oricât de dificil ar părea, e nevoie de un moment zero, iar cel de azi e cel mai potrivit dintre toate. Va fi greu, poate, dar energia intensă de azi va reprezenta cel mai bun început.

Rac
Poate că ziua de azi strălucește pentru majoritatea zodiilor în carieră, dar tu vei simți efectele ei pozitive mai ales în dragoste. Ceea ce e foarte important este că ai ocazia să îi spui unui tip pe care îl placi ce simți pentru el. Nu mai ezita, fiindcă ai impresia că el nu simte nimic pentru tine.

Leu
Lasă egoismul și teama departe azi, fiindcă e momentul să preiei o poziție nouă, cu o autoritate sporită, în domeniul profesional. Da, va fi necesar poate să renunți la niște planuri personale sau la dorința de a te răsfăța, dar efectele pozitive vor fi mai bune decât îți imaginai.

Fecioară
Da, ziua de azi este dedicată carierei, dar ție astrele îți indică o cu totul altă arie de dezvoltare. Dat fiind faptul că în mod normal ești atât de preocupată de ceea ce se întâmplă în câmpul profesional, poate azi ar fi bine să stai lângă familie sau lângă iubitul tău.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - august 150x150Citește și: Horoscop special – ce surprize are august pentru zodii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.