Horoscop 03 iulie – Fecioarele au parte de insomnii și revelații

horoscop - insomnie

Horoscop 03 iulie – Fecioarele au parte de insomnii și revelații. Astăzi, Taurii au motive de bucurie din punct de vedere financiar, Balanțele ar trebui să evite să plece la drum astăzi iar Săgetătorii sunt în formă maximă și plini de energie.

Berbec

Ai ajuns la finalul unei etape şi îţi permiţi şi tu o zi de odihnă. Se vede că eşti obosit, refuzi orice activitate care cere de la tine chiar şi cel mai mic efort. Ai parcurs un drum lung şi acum simţi nevoia de o recuperare totală a energiilor consumate. Meriţi toate felicitările, şi ziua de azi este un prilej excelent de a povesti lumii prin ce ai trecut şi cât de mult ai muncit că să ajungi la acest nivel care te satisface din multe puncte de vedere. Faptul că ai ajuns la capăt este cea mai mare bucurie!

Taur

Ai motive de bucurie când vine vorba de cheltuieli, de cumpărături, de bugetul familiei. Calculul sumar pe care îl faci sună promiţător şi te încurajează să te gândeşti la o nouă serie de investiţii pentru confortul casei tale. Discuţi şi cu familia despre cumpărăturile la care te gândeşti şi primeşti din partea lor numai confirmări că momentul e potrivit, că şi ei vor acel lucru la care tu visezi, deci merită să ieşiţi la cumpărături. Poate ai rămas cu ceva bani nefolosiţi şi acum e momentul cel mai bun pentru a aduce acasă ceva nou, de care toată lumea se bucură. Că e un televizor nou sau un obiect de decor, lumea se strânge în jurul lui cu veselie.

Citește și: Horoscop special – ce surprize rezervă iulie zodiilor?

Gemeni

Ceea ce, la prima vedere, pare a fi un hop, vei vedea mai târziu că era cel mai bun lucru care se putea întâmpla, ca atare nu privi în jur cu ostilitate. Dacă unele planuri nu evoluează atât de repede sau uşor pe cât ai fi dorit, nu e altceva decât un prilej pentru tine de a descoperi cât de capabil eşti în momentele cele mai dificile. Dacă treci peste un moment mai complicat generează o stare de satisfacţie şi de mândrie personală net superioare decât dacă toate ar fi mers ca unse, fără să depui nici un efort. Vei avea cu ce te lăuda la final tocmai pentru că acest proiect a fost mai greu, altfel nu ai şti să apreciezi un succes dacă ar fi obţinut prea simplu. Ce-i simplu nu-i neapărat şi ce-i mai bun pentru ţine!

Rac

Trebuie să alegi pe ce drum vrei să mergi în perioada următoare, dar nu eşti încă pregătit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispoziţie, toate au ceva de oferit şi toate au un preţ de plătit, deopotrivă, tocmai de aceea nu ştii asupra căreia să te opreşti. Nu face alegerea la întâmplare, în funcţie de starea de moment, ci analizează atent ce ţi se potriveşte, pentru că alegerea, odată făcută, nu mai poate fi schimbată. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, pentru că e posibil ca cea de a doua să fie mai inspirată.

Leu

Verifică toate informaţiile înainte de a pleca la drum, pentru că se poate strecura un detaliu minor care îţi poate strica toată plăcerea călătoriei. O iei pe un drum greşit, te rătăceşti într-o zona necunoscută, eşti deturnat spre o altă destinaţie decât ai stabilit iniţial sau cei care au promis că te vor însoţi într-o anumită direcţie îşi schimbă peste noapte opţiunile. Ceva nu iese conform planurilor în călătoria de azi, dar poţi schimba totul din mers astfel încât să pleci totuşi de acasă. Chiar dacă nu ajungi acolo unde ţi-ai propus, poate fi o ieşire plăcută.

Photo credit: vwynx via VisualHunt /  CC BY-ND

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - rac 150x150Citeste si: Horoscop special – Rac, zodia pe care te poți baza mereu!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.