Horoscop 04 aprilie 2018 – Berbecii, risc de conflict!

horoscop - face 3189811 1280 1024x682

Horoscop 04 aprilie 2018 – Berbecii, risc de conflict! Astăzi, Fecioarele sunt dezamăgite de povestea lor de dragoste, Balanțele se refugiază în fantezii iar Scorpionii se ceartă cu iubitul.

Berbec
Azi riști să intri în conflict cu o persoană care are o atitudine diferită de a ta, așa că ai grijă. Tu ești cea vinovată, așa că încearcă să îți cenzurezi atitudinea. Nu ar trebui să reacționezi așa doar pentru că persoana respectivă gândește altfel decât tine.

Taur
Nu considera că singura metodă prin care poți avea grijă de amicii tăi este să le susții planurile. Ar fi poate mai eficient să le spui când greșesc, mai ales că acum chiar e cazul. Nu te mai gândi la faptul că i-ai putea deranja.

Citește și: Horoscop special – zodia ce cucerește pe loc bărbații!

Gemeni
Azi pendulezi între viața reală și tărâmul fanteziei. E foarte probabil ca cel care câștigă să fie teritoriul imaginației, dar nu prea poți fi învinovățită pentru asta. Îți dorești atât de mult un lucru încât nu mai ții cont de nimic și preferi să trăiești într-o realitate virtuală decât fără el.

Rac
Ai încredere că planurile tale chiar se pot transforma în realitate azi! Nu mai pierde timpul gândindu-te că nu ești capabilă sau atât de bună pe cât îți imaginezi, deoarece chiar nu e cazul. Vei vedea că ești în stare de ceea ce crezi și de mult mai mult de atât.

Leu
Ți-e extrem de lene azi și vrei să te scufunzi într-o senzație de dulce nepăsare. Deși te vei simți bine, te avertizăm și de faptul că vor exista consecințe ale lipsei tale de implicare. Este necesar să îți asumi și niște responsabilități, altfel nu se poate.

Fecioară
Ești din ce în ce mai dezamăgită de povestea ta de dragoste, iar adevărul e că și astrele te înțeleg pe deplin. Nu mai sta să suferi, iubirea nu trebuie să doară atât de tare. Mai bine ar fi să încerci să găsești pe cineva care să te facă fericită, nu teribil de nefericită.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - diamond 3185447 1280 90x90Citește și: Horoscop special – oamenii de diamant ai zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.