Horoscop 04 august – Fecioarele au puterea să schimbe lumea!

horoscop - virgo 2552259 960 720

Horoscop 04 august – Fecioarele au puterea să schimbe lumea! Astăzi, Racii dau dovadă de o intuiție incredibilă, Leii primesc toată atenția pe care și-o doresc iar Taurii se desfată culinar alături de cei dragi.

Berbec
Poate că tu nu ai chiar răspunsul la toate problemele, dar lucrul prin care te-ai remarcat întotdeauna este faptul că ai încercat chiar și în cele mai grele situații, menținându-ți curajul chiar și în momentele de disperare. Este exact ceea ce vei face și azi, perseverând și încredințându-te puterilor superioare.

Taur
Luna în Capricorn este un moment foarte bun pentru tine. Iar experiența de azi care te va face cel mai fericită este o masă abundentă, pe care o vei lua odată cu căderea serii. Nu doar faptul că mănânci cele mai bune feluri de mâncare te va face însă fericită, cât compania de care te bucuri.

Gemeni
Azi va trebui să urmezi o regulă celebră de viață, singura care ți se adresează: orice ai face, ai în vedere doar fericirea ta. E una dintre zilele în care trebuie să te concentrezi doar pe propria plăcere, fiindcă e singura care contează. Fii egoistă și uită de alții, pentru o perioadă.

Citește și: Horoscop special – care sunt cele mai sufletiste zodii?

Rac
Tu ești deja renumită pentru intuiția ta extraordinară, dar azi va fi mai mult de atât. Cine nu te cunoaște prea bine poate ajunge chiar să creadă că ai puteri supranaturale! Spiritualitatea care caracterizează ziua e mai puternică pentru tine decât pentru oricine!

Leu
Azi e ziua în care semnul tău primește coroana! Este momentul să te bucuri de toată atenția pe care o meriți și îți vei îndeplini un vis la care nădăjduiai de multă vreme. Ceea ce e cu adevărat excepțional este faptul că toată lumea din jur pare să se bucure pentru tine și nimeni nu te invidiază.

Fecioară
Dacă ai avut vreodată impresia că ești lipsită de importanță, ziua de azi va face tot posibilul să îți demonstreze că te înșeli. Fii sigură de faptul că vorbele tale au puterea să schimbe lumi. Chiar dacă nu ești talentată la vorbitul în public, ia azi microfonul, fiindcă ai puterea de a muta mulțimile.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - leu 150x150Citește și: Horoscop special – Portalul Leului, moment astrologic unic!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.