Horoscop 04 iulie – Peștii au o intuiție perfectă azi

horoscop - pesti

Horoscop 04 iulie – Peștii au o intuiție perfectă azi. Astăzi, Berbecii poartă o povară pe suflet, Fecioarele sunt iritate de compania unor persoane iar Scorpionii primesc un telefon pe care îl așteptau de mult timp.

Berbec

Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

Taur

Joci un rol foarte important în viaţa unor persoane care nu-şi mai găsesc calea, care nu mai au nimic frumos de care să se agaţe pentru a reveni la lumină. Tu intri în calea lor ca o lumină clarificatoare, pentru că eşti un exemplu demn de urmat pentru ei, un exemplu de optimism, de succes şi de creativitate care le-a demonstrat pe viu că succesul este posibil, că visele se împlinesc şi că există şi lucruri bune pe lume. Fii alături de ei, încurajează-i, nu-i lăsa să alunece spre depresie, ci oferă-le tu un pont care să-i ridice din nou la suprafaţă. Tu deţii azi cheia revenirii lor la normal, deci dă-le-o cu generozitate! Ei nu ştiu ce să facă, dar tu ştii ce e bine pentru ei, deci vorbeşte-le despre cât de multe soluţii există. Dacă tu ai putut, pot şi ei!

Citește și: Horoscop special – Luna Nouă în Rac – daruri frumoase de la Univers

Gemeni

Ai mari rezerve să pleci azi la drum, de parcă ar fi o călătorie împotriva voinţei tale. Ai dori să fii în cu totul alt loc, ocupându-te de altceva, dar dacă e o obligaţie, vei accepta cu jumătate de gură, de parcă ai presimţi că la capăt nu te aşteaptă ceea ce ţi s-a promis. Dacă ai putea amâna deplasările pe altădată, ai fi foarte mulţumit, pentru că dacă pleci cu o atitudine ostilă şi negativă ca cea care îţi dă azi târcoale, practic vei atrage chiar tu în calea ta o serie de incidente neplăcute care îţi vor confirma presimţirile.

Rac

Vezi că îţi faci griji degeaba? Nu are rost să te tot perpeleşti în aşteptarea unor vremuri mai bune, când ele sunt chiar aici, la dispoziţia ta. Totul e să vrei şi tu să le vezi, pentru că dacă îl iei pe nu în braţe şi spui tuturor cât de nefericit eşti, această stare prinde putere şi o faci să crească şi mai şi. Renunţă din acest moment la o atitudine de victimă, de perpetuu nefericit, şi începe să înlocuieşti aceste gânduri şi cuvinte cu unele diametral opuse. Ai să vezi cum îţi creşte vibraţia şi, de la cel mai mare pesimist trist şi îngrijorat de orice, devii un om încrezător luminos şi sigur pe puterile sale. Totul e să faci tu această schimbare de optică, şi asta cât mai curând!

Leu

Nu ştii cum să reacţionezi în faţa unui eveniment care poate fi trăit în două variante diferite. Ai putea sta să aştepţi să se sedimenteze lucrurile până ce vei fi sigur că au ajuns pe un nivel sigur sau ai putea interveni şi tu ca să grăbeşti lucrurile pentru a se ajunge mai repede la scopul propus. Deşi e bine să fii dinamic, gata mereu de acţiune, se pare că de data aceasta alegi pasivitatea, lăsând totul să se regleze de la sine şi abia după aceea vei decide ce e de făcut.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - esoteric astrology horoscope astrological mystery 5 150x150Citește și: Horoscop special – propoziția care te definește ca zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.