Horoscop 04 iunie 2018 – norocul, de partea Săgetătorilor!

horoscop - goodluck 1024x636

Horoscop 04 iunie 2018 – norocul, de partea Săgetătorilor! Astăzi, Taurii sunt frustrați din pricina unor probleme financiare, nici Fecioarele nu scapă de frustrare din cauza unor evenimente care nu ies așa cum și-ar dori ele iar Capricornii au parte de o ceartă destul de severă cu un străin.

Berbec
Azi te gândești la călătorii, la locurile exotice în care îți vei petrece vacanța de vară. Este un moment minunat pentru a face aranjamente, pentru a rezerva bilete și locuri la hotel. Astrele țin cu tine din acest punct de vedere, așa că te așteaptă numai lucruri bune.

Taur
Azi ai de completat niște documente referitoare la o sumă de bani pe care trebuie să o încasezi sau pe care trebuie să o plătești. Vor interveni niște inconveniente și este foarte probabil să acumulezi frustrare din cauza lor. Nici comunicarea cu cei dragi nu merge prea bine, ceea ce va înrăutăți lucrurile. E o zi dificilă!

Gemeni
Ești plină de căldură și de romantism față de partenerul tău, și el are aceeași atitudine față de tine! Din păcate, contextul astrologic nu vă este deloc favorabil, iar comunicarea și contactele dintre voi vor fi îngreunate. Însă până la urmă iubirea va triumfa!

Citește și: Horoscop special – zodii care sunt mai fericite singure!

Rac
Ești plină de idei și de soluții la problemele pe care le ai! Nu știi prea bine la care dintre ele să apelezi, deoarece ți se par toate la fel de bune. Recomandat este să ceri ajutorul prietenilor și familiei, care să îți ofere sfatul lor.

Leu
Îți dorești să participi la reuniuni sociale, la ședințe și evenimente mari, să fii alături de oameni. Tânjești după compania semenilor tăi și vrei să schimbi ideile pe care le ai cu aceștia. Însă va fi dificil să găsești persoane cu care să rezonezi, deși nu imposibil. Depune toate eforturile și nu renunța!

Fecioară
Primești oaspeți acasă azi, dar seara nu va fi lipsită de complicații. În primul rând, aceștia ajung cu întârziere din cauza unor circumstanțe ce nu țin de voi. Mai departe, planurile pe care tu ți le-ai făcut vor eșua, ceea ce te umple de frustrare.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - man 1246028 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – semnele că un bărbat Fecioară este îndrăgostit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.