Horoscop 04 septembrie – Balanțele, chef de ceartă și scandal azi!

horoscop - cearta cabinet psiholog

Horoscop 04 septembrie – Balanțele, chef de ceartă și scandal azi! Astăzi, Berbecii au parte de dezaprobare din partea cuiva important, Fecioarele fac schimbări prin casă iar Vărsătorii trebuie să rezolve o problemă care tot așteaptă de ceva timp.

Berbec
Pregătește-te să te confrunți azi cu dezaprobarea, care e cu atât mai dureroasă cu cât vine din partea unei persoane care îți este extrem de apropiată și a cărei părere contează destul de mult pentru tine. Va fi dificil pentru că vorbele ei te dor cu atât mai tare cu cât conțin un sâmbure de adevăr în ele.

Taur
Cu siguranță, nu e nimic rău în a-ți opri câteva momente pentru tine, dar crede-ne, e nesănătos să stai izolată din teama de a da cu ochii cu cineva sau, mai rău, din dorința de a te răzbuna. Va fi important ca azi să discerni care sunt motivele pentru care îți dorești să te îndepărtezi de toți.

Gemeni
Azi te va tulbura destul de puternic monstrul numit gelozie! Nu e neapărat vorba de ceva amoros, pentru că acest sentiment poate fi prezent atât în viața de familie, dar și în prieteniile pe care le stabilești. Ai mare grijă, nu te lăsa copleșită de aceste senzații, pentru că nu merită.

Citește și: Horoscop special – ce personaj din Game of Thrones ești, după zodie!

Rac
Azi te deranjează ceva ce are legătură cu aspectul tău fizic. Fie că e vorba de vârstă sau pur și simplu de faptul că te-ai cam îngrășat în ultima perioadă, problema cea mare este că nici măcar nu e vorba de ceva ce te deranjează pe tine, ci e vorba de o observație făcută de cineva apropiat. Nu o lua în seamă, e pur și simplu răutăcioasă!

Leu
Ești invidioasă azi pe o colegă de muncă sau chiar pe una dintre amicele tale. Ce e mai greu e că tu nu ești deloc obișnuită cu aceste senzații, pentru că în mod normal nu le experimentezi. Nu te mai judeca cu asprime, pur și simplu întreabă-te care este sursa lor, pentru că trebuie să fie ceva în neregulă.

Fecioară
Azi vei fi interesată de artă și de creație, și nu e exclus să ajungi să schimbi aranjamentele în casă sau să îți produci tu propriile obiecte de decor. Sporul pe care îl ai din acest punct de vedere te va ajuta să ai o părere mai bună despre tine, mai ales că nu te considerai prea talentată.

Sursă foto: cabinet-psiholog.ro

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - WoodValley HOA SeptemberMeeting 150x150Citește și: Horoscop special – Născută în septembrie? Te va iubi toată lumea!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.