Horoscop 05 decembrie – Scorpionii, devastați emoțional!

horoscop - esoteric 652634 960 720

Horoscop 05 decembrie – Scorpionii, devastați emoțional! Astăzi, Berbecii se folosesc de o conversație intimă pentru a încheia un contract, Fecioarele ar face bine să nu fugă de muncă azi iar Capricornii se comportă ca o drama queen.

Berbec
Te angajezi azi într-o conversație destul de intimă cu un partener de afaceri, cu care ar trebui de fapt să negociezi. Însă tot răul va fi spre bine, deoarece sociabilitatea ta va duce spre încheierea unui contract. Vei fi felicitată!

Taur
Toată ziua vei avea de rezolvat probleme ale altora. Începi cu cele ale colegilor, apoi continui cu inconvenientele prin care a trecut iubitul tău, ceea ce te dă peste cap. Măcar ești miloasă și de ajutor, ceea ce îl va îndupleca pe Moș să fie mai generos.

Gemeni
Azi cunoști un coleg nou sau îți este prezentat un partener sau un șef pe care îl consideri inferior ție. Prin urmare, refuzi să lucrezi cu el și îți exprimi cât se poate de vehement părerea, ceea ce va provoca unele tensiuni în companie. Nu crea conflicte tocmai în ajun de Moș Nicolae.

Citește și: Horoscop special – zodiile pentru decembrie va fi luna perfectă!

Rac
Șeful îți propune azi o poziție care s-ar putea dovedi extrem de avantajoasă, dar tu nu ești deloc convinsă că ți se potrivește. Ceri un timp de gândire, dar până ce te hotărăști tu va fi deja luată. Îl vei aștepta pe Moș cu regrete în inimă!

Leu
Ai azi foarte mult de muncă și îți pui în cap să termini tot, fără să îți pese de ora la care vei pleca de la serviciu. Până la urmă ești victorioasă și vei pune la punct tot ceea ce este necesar, dar vei sfârși ziua epuizată. Nici măcar nu mai ai energie să îl aștepți pe Moș.

Fecioară
Sub nicio formă să nu te comporți azi de parcă munca ta ar putea să aștepte, deoarece este cel mai important aspect al zilei. Chiar dacă îți vei petrece Ajunul de Moș Nicolae depunând eforturi peste eforturi, la final vei fi extrem de mulțumită.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - kiss 1104643 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cu ce zodie treci Revelionul cu un sărut pasional

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfecte

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.